Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

"Вход свободен"- две стъпки навътре в лятото

През втория ден на лятото става все по- топло, сезонът на почивките аха- аха ще започне, а  българинът вече започва  нетърпеливо да мисли за отпуска, за море, за  планина, или за двете наведнъж. Прогнозите на синоптиците вещаят в близките дни температури..

публикувано на 23.06.22 в 09:15

Тематично с „Вход свободен“

Мечти и танци са основните ни акценти днес. Говорим за „Фестивал на мечтите“, на 26-ти юни, в Пловдив. Разговор с организаторите на събитието от Фондация „ Жар-театър-изкуство-култура“, Пламен Радев и Елена Пап. Концерт “ Последвай стъпките“,..

публикувано на 22.06.22 в 09:30

Любопитен вторник с "Вход свободен"

Здравей, Лято!!! Казваме с усмивка :))) и ви каним в поредното издание на "Вход свободен". Като начало ще ви разсмеем с включване "На живо от оня свят" или казано накратко ще ви поканим на четвъртия фестивал "Включи квартала - Театър в парка". Един..

публикувано на 21.06.22 в 09:25

Щастлив понеделник с "Вход свободен"

Поредно начало на работната седмица, пълно с надежда за случване! На прага на лятото обаче, дори понеделниците не ностят толкова стрес и напрежение! За да ви докажем, днес сме ви приготвили страхотна игра с награди.  Световноизвестната продукция LED..

публикувано на 20.06.22 в 09:30

За корейската традиционна музика и книгите във „Вход свободен“

В последния работен ден от седмицата, залагаме на изкуството и ви каним да останете в компанията ни до 14:00! Като начало всички заедно ще се потопим в тайнствата на корейската култура с „Корейска традиционна музика“. Един различен..

публикувано на 17.06.22 в 09:25

Гергана Лаптева представя "Тайната от Апамея"

"Тайната от Апамея" е най-новата книга на Гергана Лаптева, български писател и учен, член на Българския антарктически институт, геолог в базата „Св. Климент Охридски“ през 2006/07 година и следващите сезони. Освен член, Гергана Лаптева работи в..

обновено на 16.06.22 в 16:58

Нова книга и без отпадъци във „Вход свободен“

Този четвъртък, говорим за Град #БезОтпадъци с Ласка Ненова от „БГ Бъди активен“. За новите инициативи и за разделното събиране на пластмасови, и алуминиеви опаковки. Имаме среща и с Гергана Лаптева, и най-новата ѝ книга „Тайната от Апамея“. В..

публикувано на 16.06.22 в 09:30

Балетен концерт със звездно участие в Пловдив

Над 90 възпитаници на балерината Нора Маршаха, и общо над 120 участници, ще излязат на сцената на Дом на културата "Борис Христов", в уникален балетен концерт! Ученици от всички групи на възраст между 2,6 и 16 години ще представят своите умения и..

публикувано на 15.06.22 в 15:18

Интересна сряда с "Вход свободен"

С покана за балетен концерт, с участието на Марта Петкова и Никола Хаджитанев - премиер солисти на Софийска опера и балет, и със спор на тема Търсенето на отговорност, ви посрещаме в сряда по обед. С  Нора Маршаха – балерина от Държавна Опера Пловдив,..

публикувано на 15.06.22 в 09:30

За изкуството и книгите във "Вход свободен"

В поредното издание на 'Вход свободен" ви каним да бъдете с нас в часовете до 14:00. А ние от своя страна обещаваме да ви заведем на една различна изложба, носеща името "Колектив" и дело на преподавателите от Факултет Изящни изкуства при ВТУ..

публикувано на 14.06.22 в 09:20