Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Лятно и с усмивка днес във "Вход свободен"

Летен коктейл или фрапе, изборът е ваш :) Но със сигурност е най-добрият възможен стартер за месец юли, гарнирано с много лятно настроение, слънце, морски пясък и вълни. Днес определено ще се постараем да ви забавляваме, за да настроим всички сетива на..

публикувано на 01.07.22 в 09:28

Закъснялото лечение на множествена склероза носи риск

Множествената склероза (МС) е автоимунно заболяване на централната нервна система, при което се уврежда обвивката на нервните влакна и се нарушава предаването на нервните импулси. Заболяването започва в млада възраст (най-често между 20 и 40 год.) и..

обновено на 30.06.22 в 14:08

Психология и полезни практики във "Вход свободен"

Поставянето на лични граници разглеждаме днес, както и балансът между работа и семейство. Две основни теми по пътя на щастието. Защото... Личните граници са част от нормите, с помощта на които изграждаме взаимоотношенията ни с околните. Иначе казано, те са..

публикувано на 30.06.22 в 09:30

За музиката в киното с Хилда Казасян

Една идея с продължение - срещаме ви с Хилда Казасян, година след "Да послушаме кино", в който проект беше събрана най-обичаната музика от старите български филми. Днес Хилда Казасян ни отвежда на едно по-далечно пътешествие... Най-доброто от..

обновено на 29.06.22 в 15:49

Музика и кино във "Вход Свободен"

Най-доброто от филмовата музика, събрано в един вълнуващ концерт със звездни солисти и виртуозни джаз музиканти. Срещаме ви с Хилда Казасян, година след "Да послушаме кино", в който проект беше събрана най-обичаната музика от старите български филми...

публикувано на 29.06.22 в 09:30

Ведро и усмихнато във „Вход свободен“ днес

Днес сме ви приготвили не една, а цели две значими срещи с изключително интересни събеседници. Минути след 12:30 и в рубриката ни "В аванс", каним в ефира на радио Пловдив д-р Светлозар Василев - психоаналитик към Международната психоаналитична асоциация и..

публикувано на 28.06.22 в 09:26

"Вход свободен"- още по- горещо

На 178 ден от годината лятото става все по- категорично и ни дарява със всичките си екстри- слънце, дъжд, бури, градушки и гръмотевици. Това е, за да ни напомня, че пълно щастие няма, но ние сме готови да приемем тези  сезонни капризи, с мисълта за..

обновено на 27.06.22 в 10:15

За жените и женската сила

Терапевтичен кръг "Женска сила" е група за подкрепа на жени, която се случва регулярно, всеки месец. Психологът и родов терапевт Дорина Ташева, създава групата преди две години, в онлайн вариант. От съвсем скоро срещите са на живо в Пловдив, за..

обновено на 24.06.22 в 15:35

Мечтите завладяват Пловдив

На 7-ми август, на площад "Централен", стартира „Фестивал на мечтите“. Началото е в 16 часа. Събитието се организира от фондация „Жар театър-изкуство-култура“ и е своеобразно смислово продължение на проекта „Айляк парад“, един от акцентите в..

обновено на 24.06.22 в 12:51

Магичен петък с „Вход свободен“

Заедно сме в един от най-магичните дни, в народната ни култура и вярвания, Еньовден. Отбелязваме празника с повече женска сила. Говорим за събитието, терапевтичен кръг „Женска сила“, с психолога и родов терапевт Дорина Ташева. Ще чуете..

публикувано на 24.06.22 в 09:30