Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Облагородяват Столипиново

| обновено на 10.05.14 в 12:25

От днес започва облагородяването на пловдивския квартал Столипиново. След като в края на април бяха премахнати незаконни постройки,  комуналната фирма  „Чистота” с фадроми, багери и камиони ще разчисти  терените на ул. „Крайна”.

В акцията ще се включат и служители  на  „Паркове и градини”, които  ще засядат храсти и ниска растителност.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Стотици ученици и учители се включиха в шествието за 24 май в Пловдив

С голямо празнично шествие на ученици и учители от всички училища в Пловдив беше отбелязан 24 май.  Шествието тръгна от площад „11 май“ пред Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, премина през Главната улица и завърши на площад „Централен“. То беше предвождано от мажоретен състав при СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, а пред стълбите на..

обновено на 24.05.24 в 13:26

Стотици пазарджиклии аплодираха празничното шествие за 24 май

Шествието на 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската  азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, изпълни улиците на Пазарджик. То премина по булевард "България" – от най-старото читалище в областта – "Виделина", до паметника на св. св. Кирил и Методий.  Жителите на Пазарджик аплодираха минаващите по булеварда деца и..

публикувано на 24.05.24 в 13:24

Вицепрезидентът подкрепя протестиращите във висшите училища

Вицепрезидентът Илияна Йотова, която е в Чепеларе за празника на общината, заяви, че подкрепя протестиращите във висшите училища в страната. "Подкрепям ги с цялата си душа и сърце! Не може да говорим, че сме една от най-старите цивилизации, че България е в основата на създаването на славянска цивилизация, наред с латинската и византийската, и..

публикувано на 24.05.24 в 13:19

Шествия и концерти за 24 май и в Пловдивска област

С пъстри шествия, концерти и инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ жителите на община „Родопи“ ще отбележат 24 май.  Празничната програма започва в 9:00 часа в училищата в Белащица и Браниполе, където преподаватели, ученици и жители на двете села ще преминат в шествие, за да се съберат на единствената улица, която е обща за двете..

публикувано на 24.05.24 в 08:48

Пловдив празнува 24 май с шествие и много концерти

С награждаване на заслужили учители и творци, шествие и концерти Пловдив ще отбележи Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. В 9 часа в Актовата зала на Хуманитарната гимназия започва церемонията по удостояването с почетна значка на Пловдив на заслужили учители, директори..

публикувано на 24.05.24 в 08:17