Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Менда Стоянова: Арестът на Райна Петрова е шок!

| обновено на 10.07.14 в 17:19
Менда Стоянова - пловдивски депутат от ГЕРБ

За мен е шок ареста на кмета на район "Централен" Райна Петрова. Това заяви пред Радио Пловдив депутатът от ГЕРБ в 16 МИР Менда Стоянова. Тя е научила за станалото от медиите. 

"Райна Петрова е втори мандат районен кмет, обвинена е за търговия с влияние и то за договор, който тя лично не е сключила. Не знам какво включва тази търговия на влияние и по какъв начин се е случило това, но се надявам прокуратурата да намерят съответните доказателства за това", посочи Менда Стоянова. 

Чуйте повече от интервюто на Антония Попова с пловдивския депутат от ГЕРБ тук:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Стоил Цицелков

Институциите не трябва да решават партийни проблеми

ЦИК създаде прецедент с казуса по приемане на документите на двете фракции на ДПС, който може да се повтори и с други партии. Тази теза изказа Стоил Цицелков, член на Обществения съвет към ЦИК и изборен експерт от Сдружение за честни избори ОЧИ в интервю за предаването „Точно днес“ на Радио Пловдив. „Това, което наблюдавахме на живо по..

публикувано на 04.09.24 в 10:55

Да помогнем на Денис в битката за живот

Денис е само на 10 години, но вече е изправен пред най-тежкото изпитание в живота си и е принуден да води неочаквана борба с коварна болест. „ Преди две седмици момчето претърпя операция, понеже му откриха тумор на малкия  мозък (медулобластом), злокачествен.  След сложната операция, която беше жизненоважна за спасяването му, сега той се..

обновено на 04.09.24 в 08:47

Доверието в изборния процес се срива, а с него и активността

Изборният експерт Стоил Стоилов определи нощуването на активисти на ДПС в ЦИК като меко казано скандално. По думите му залогът за регистрацията, която протече по безпрецедентен начин, е не сама за "марката" на партията, но и за начина, по който ще се формират СИК в традиционните райони на партията и в "ментални анклави на ромското население", където се..

публикувано на 03.09.24 в 11:32

Само популистите "добруват" в кризата на системните партии

Кризата на част от системните полтически партии е знак да се опомним и да осмислим за какво служи политиката - хорта да изразяват своите различия и да овластяват свои представители за определен период от време. Нямаме друг начив, в който да живеем заедно, припомни политологът доц. Албена Танева.  Партиите са в толкова дълбока криза, че нещата се..

публикувано на 03.09.24 в 11:08
Стоян Панчев

Влизането ни в Шенген и Еврозоната са под въпрос

Как политическата криза се отразява на икономическия живот на страната  и има ли риск за влзането ни в Еврозаната и Шенген коментира в програма "Точно днес" Стоян Панчев, икономист и съосновател на Експертен клуб за икономика и политика. Според него върху самото функциониране на стопанството ни няма да има големи ефекти, защото много често..

публикувано на 02.09.24 в 10:48