Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев и Локомотив гостуват днес в мачове за Купата на България

Пловдивските Ботев и Локомотив гостуват днес в мачове от 1/16-финалите от турнира за Купата на България. "Канарчетата" играят в Мездра срещу местния Локомотив, а "черно-белите" излизат на стадион "Берое" в Стара Загора срещу тима на Верея. И двата мача са от 16 часа.

От състава на Ботев поради контузии отпаднаха Лъчезар Балтанов, Милен Гамаков и Росен Колев. Локомотивци пък са без Ангел Грънчов, Дани Кики, Мартин Камбуров, Здравко Илиев и Де Врийзе, както и вратарят Теодор Скорчев, чиято жълта карта още не е пристигнала.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

„Алтер его” - нов дуел между Петър Краевски и Краю Петровски

В чест на „Пловдив чете“ в „Алтер его“ възобновяваме поетичните дуели между лиричното его и сатиричното алтер его в душата на водещия. Иначе казано, изкушеният от поезията Петър Краевски ще влезе в остър сблъсък с хумористичната си хипостаза Краю Петровски. До момента са проведени над 20 поетични сблъсъка и резултатът е равен. В събота ще се..

обновено на 15.06.24 в 16:10

Най-силният българин не успя да подобри рекорда си

Най-силният българин Мариян Димитров направи опит да постави нов рекорд. Той пробва да изтегли със собствени сили три закачени локомотива с общо тегло 250 тона.  Най-силният българин ще направи опит за нов рекорд Димитров не успя, но няма да се откаже. Веднага след опита най-силният българин заяви:  "Очаквах малко повече. Макар че си..

публикувано на 15.06.24 в 13:48

Велинград е домакин на „Спорт за всички“

На открита сцена на площад „Николай Гяуров“ от 11.00 ч. ще се проведат тренировки по табата, високо интензивни интервални тренировки, пилатес и йога. Предвидени са и забавни активности, и игри с много награди. Турнирът е подкрепен от Министерството на младежта и спорта, община Велинград, Българската федерация „Спорт за всички” и Местната..

публикувано на 15.06.24 в 08:29

Най-силният българин ще направи опит за нов рекорд

Най-силният българин - полицаят Мариян Димитров от Пловдив, ще се опита да постави нов рекорд днес. Той ще се пробва да издърпа три закачени един за друг локомотива с общо тегло 250 тона със собствени сили.  През декември 2022 година Мариян успя да издърпа два локомотива с общо тегло 166 тона на 11 метра разстояние.  Събитието е от 11.30 ч. на..

публикувано на 15.06.24 в 07:35

Локомотив със специална покана към всички "черно-бели" лекоатлети

Представителите на ПФК Локомотив Пловдив Илко Пиргов и Росен Коруев уважиха днес официалното откриване на новата сграда към лекоатлетическата зала на “Лаута”. Кметът на града Костадин Димитров преряза лентата на новото съоръжение заедно с кмета на район “Тракия” Георги Гатев. Илко Пиргов и Росен Коруев отправиха и специална покана към всички..

публикувано на 14.06.24 в 17:54