Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Вики Терзийска гостува в "МР3 формат"

Група "Мастило" промотира новия си проект "Ела, ела". 

Продуцент и разпространител е MastiloMusic.Музиката на парчето е дело на Нина Илиева, а аранжиментът е направен от Десислав Данчев - Десо.  Лентата към "Ела, ела" е заснета под режисурата на Цветомир Матев (TNBS films), с оператор Делян Георгиев и специалното участие на Явор Бахаров.

Чуйте тук новото парче на Мастило

Слушайте  " МР3 формат" в сряда (15.10.2014) със специален гост  Вики Терзийска.


Още от категорията

В "Срещите" - разговор за бизнеса в новия свят

Тази събота в "Срещите" ще говорим за бизнеса в новия свят, във времето, което ни задължава да преизмислим всичко наново - политиката, правото, науката , за да съхраним планетата преди "Революцията на Гея".  Гост е Станислав Разпопов, директор в голям австрийски холдинг. Човекът, който познава добре бизнеса на Европа и хората, които го правят. 

обновено на 01.10.22 в 09:05

ГХГ представя "Субективни възприятия"

Двама млади автори - Йордан Велков от Пловдив и Гергана Балабанова от  Шумен,  дебютират с първа съвместна изложба в Градска художествена галерия - Зали за временни експозиции на Главната улица.  Живописната изложба е под надслов  „Субективни възприятия“, а ключов и обединяващ елемент в творчеството на художниците е уникалността на всеки..

публикувано на 30.09.22 в 12:08

Опера Пловдив открива новия си сезон

Концерт за деня на музиката“ представя Опера Пловдив в двора на Катедрален храм „Успение Богородично“.  С този специален концерт от формата и  молебен  Операта открива новия си творчески сезон. В програмата на концерта са включени арии и ансамбли от опери на Верди, Росини, Пучини, Офенбах, Чилеа и Джордано с участието тна солисти, Хор и..

обновено на 30.09.22 в 08:55

Концерт на "Collegium Ritornello" в библиотеката

Във фоайе „Изкуствотека“ на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив се открива новият сезон на програмата „Музикално матине в библиотеката“.  Концерт ще изнесе бароковият ансамбъл „Collegium Ritornello", който включва преподаватели и ученици от НУМТИ „Добрин Петков“, както и гост-изпълнители. 

обновено на 30.09.22 в 08:55

Културен семинар „Непознатите“ в АМТИИ

Културният семинар „НЕПОЗНАТИТЕ“ ще проведе своето четвърто издание днес и утре.Откриването е днес в концертната зала на АМТИИ с първия  модул „Наследството: общностно знание и устойчивост“-научна конференция с участието на изследователи от Гърция, Турция, Румъния, Полша, Финландия, Украйна, Великобритания, САЩ и България.  Следобед ще бъде..

публикувано на 30.09.22 в 08:55