Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Коригираха кръговото до Водната палата

| обновено на 05.12.14 в 16:20


Премахнати са паветата и е завършено асфалтирането  около кръговото движение до Водната палата,  но  цялостното му  отваряне за движение във всички посоки  ще стане  в понеделник,  съобщи заместник-кметът Александър Държиков. 

Преди това трябва да се подпише тристранен приемо-предавателен протокол между общината, фирмата изпълнител и  Пътна полиция, уточни той.  Край  колелото е  запазен малък задължителен  павиран „обръч”, но все пак уширението е с около два метра, обясни заместник-кметът.  

От Пътна полиция са настояли  предпазните конуси да останат  докато се положи  маркировката. Това ще се завърши в събота, за да може през уикенда  платното да изсъхне и  от  първия ден на новата седмица колелото  ще функционира пълноценно, обобщи Александър Държиков. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

24 часови дежурства срещу палене на боклуци разпореди община Пловдив

24 часови съвместни дежурства срещу пожари и незаконното палене на отпадъци стартират в Пловдив.  Това стана ясно след оперативка в Община Пловдив, в която се включиха представители на „Пожарната“, районните кметства, Общинска охрана, Пловдивски общински инспекторат, "Чистота“ и „Градини и паркове“. В интервю за Радио Пловдив ресорният..

публикувано на 24.06.24 в 14:25

Започва делото за убийството от ревност в с. Болярци

След продължило една година разследване, пловдивската прокуратура предаде на съд извършителя на жестокото убийство в с. Болярци.  На 19 юни миналата година при яростен скандал 20-годишният Стойчо Асенов закла с нож втория мъж на напусналата го доскоро негова жена. На съд отива и негов съсед, който при сбиването между двете ромски фамилии е ранил..

публикувано на 24.06.24 в 14:18

Издирват мъж за кражба на документи и пари

На 11 юни т.г. в Четвърто РУ е образувано досъдебно производство по сигнал от млад пловдивчанин, който около 9 ч. установил, че от панорамна площадка над Тунела - север на бул. „Цар Борис III Обединител“ му е открадната раница с мобилен телефон, лична карта, банкова карта и около 850 лева.  При осъществените до момента оперативни  действия са събрани..

публикувано на 24.06.24 в 13:57

Мъжът, подпалил пожара край Стрелча, варил компоти на двора

Установен е причинителя на пожара в стрелчанското село Свобода. Това е собственик на имот в землището, който също е изгорял в разбушувалото се бедствие. То е възникнало първо в жилище на изхода от село Свобода по посока към съседното Попинци. Пожарът бързо се прехвърлил и в съседния имот, където обхванал необитаема къща, собственост на 59-годишна..

публикувано на 24.06.24 в 13:03

Млад мъж загина в запалила се след катастрофа кола

Млад шофьор загина на пътя между Пловдив и Асеновград, след като се блъсна в масивна ограда встрани от платното. На спешния телефон 112 бил получен сигнал за пожар на сухи треви встрани от пътя Пловдив – Асеновград. Незабавно към мястото са насочени екипи на полицията и пожарната, както и на спешна медицинска помощ. Установено е, че..

публикувано на 24.06.24 в 12:54