Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Родопчани негодуват срещу исканото от EVN поскъпване на тока

| обновено на 02.04.15 в 15:48

Родопчани не са съгласни със заявеното от EVN увеличаване цената на тока. Според тях няма доказателства, че дружествата използват средствата от увеличенията за поддръжка и обновяване на електромрежата.

Чуйте разговора на кореспондентката ни Радостина  Чернокова с хората от село Левочево, което по време на снежното бедствие през март остана на тъмно 12 дни:





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Наградиха доброволци и служители на БЧК в Пловдив

Доброволци и служители на Българския червен кръст в Пловдив бяха наградени на церемония в Малката базилика по повод Световния ден на червения кръст и Червения полумесец. Денят се чества от 1953 година в памет на основоположника на хуманитарното движение Анри Дюнан. Той е роден преди  196 години на днешния ден и е първият носител на Нобелова..

публикувано на 08.05.24 в 13:20

Асеновградският отряд набира нови доброволци

Доброволно формирование (ДФ) "Асеневци" към община Асеновград обявява нов конкурс за набиране на доброволци. Кандидатите трябва да са навършили пълнолетие и да са физически и психически здрави.  Неведнъж доброволците са се включвали в помощ при спасителни операции, ограничаване и ликвидиране на пожари, акции по издирване и спасяване, както и в др...

публикувано на 08.05.24 в 11:15

Очакват се валежи, има условия за градушки

Над страната днес ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд на много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, съобщава Националният институт по метеорология и хидрология. Ще има условия за градушки.  Значителни по количество ще са валежите в Западна и Централна България. Ще духа слаб до умерен вятър..

обновено на 08.05.24 в 11:07

Гръцкият съд оправда изцяло Тошко Тодоров - Машора

Тошко Тодоров - Машора от карловското село Столетово е оправдан изцяло от съда в Гърция по обвинението в трафик на мигранти. Това съобщи пред Радио Пловдив адвокатът му Гънчо Гънчев.  Машора беше задържан през ноември 2021 г. по издадена от гръцките власти европейска заповед за арест и прекара няколко дни в ареста в Пловдив.  Гръцката прокуратура..

обновено на 08.05.24 в 11:06

В Пловдив се провежда кампанията „По-високи доходи с твоя синдикат“

Президентът на КНСБ Пламен Димитров и вицепрезидентите Даниела Алексиева, Тодор Капитанов и Огнян Атанасов ще посетят Пловдив в рамките на започналата в началото на месец април национална кампания на конфедерацията под мотото „По-високи доходи с твоя синдикат“.  Те ще проведат срещи с кмета на Община Пловдив Костадин Димитров, с ръководството на..

обновено на 08.05.24 в 09:29