Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицаи контролират скоростта през нощта с инфрачервена камера

Проверки с инфрачервена камера ще  извършат довечера от “Пътна полиция” в Пловдив.  

С нейна помощ, в рамките на стартиралата днес специализирана операция “24 часа контрол на скоростта”, полицаите ще дебнат за  нарушения на скоростните режими през тъмната част на денонощието.  

Камерата ще бъде  разположена на бул. “Пещерско шосе” от 20.45 ч.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

С военно шествие Пловдивският гарнизон отбелязва празника си

Пловдивският гарнизон отбелязва днес своя празник – 4 юли. Това е денят, в който през 1913 година българската армия побеждава сръбската в битката при Криволак през Първата световна война.  Впоследствие датата е обявена за празник на Втора тракийска дивизия и подразделенията в състава ѝ. По повод празника от 20 ч. ще се състои традиционното..

публикувано на 04.07.24 в 10:47

Застраховат Пампоровата къща и още 70 общински имота

Половин година след пожара в Пампоровата къща общинските съветници дадоха разрешение тя и още над 70 общински имота да бъдат застраховани. Припомням, че пожарът беше в края на януари заради късо съединение на бойлер. По-късно беше обявена и обществена поръчка за избор на застраховател. Застраховани ще бъдат и още над 70 имота в ОИ Старинен..

публикувано на 04.07.24 в 10:20

Пампорово е домакин на форум за климатолечението

Научна конференция за климатолечението започва в Пампорово. Български и германски учени в областта на климатолечението участват в научна конференция, която се провежда от днес до събота в курорта Пампорово. Конференцията е на тема “Съвременен поглед върху климатолечението в община Чепеларе”.  Научната дискусия ще бъде открита с представяне на..

обновено на 04.07.24 в 09:58

ДГ "Мая" кандидатства с проект за енергийна ефективност

Детска градина „Мая“ в пловдивския район „Южен“ ще кандидатства за малко над половин милион лева по програмата за енергийна ефективност на общинските училища и детски градини. Това решиха единодушно общинските съветници.  Целта на проекта е значително намаляване на разходите за електричество и отопление в детското заведение. Сумата, за която ще..

публикувано на 04.07.24 в 09:58

ПП-ДБ питат в ОбС за загубата на поземлени общински имоти

ПП-ДБ питат кмета на Пловдив знае ли Общината кои са нейните имоти и как да ги запази за пловдивчани. Общинските съветници от „Продължаваме Промяната - Демократична България“ внесоха питане към кмета на Пловдив Костадин Димитров, след сигнал до тях от Асен Стефанов, бивш директор на Пловдивския общински инспекторат и на териториалната..

обновено на 04.07.24 в 08:32