Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха ремонтирания път Юндола – Разлог

| обновено на 13.12.15 в 15:26

Над 100 километра рехабилитирани участъци по програма "Транзитни пътища" бяха открити днес в областите Благоевград и Пазарджик. Официалната церемония се проведе на пътя Юндола- Разлог при разклона за село Баня в присъствието на премиера Бойко Борисов,  министър Лиляна Павлова, инж. Лазара Лазаров от Пътната агенция.

Министър-председателят пожела тези дълго чакани пътища, които преминават през много красиви кътчета на Рила, Родопите и Пирин, да се ползват разумно. Министър Павлова отбеляза, че пътищата Юндола - Разлог и Разлог - Гоце Делчев са много важни за икономиката, туризма и за местното население. 

За тях са инвестирани около 40 млн. лева.  Ремонът е по програма „Транзитни пътища 5 ” и  обхваща 53 км от пътя  Юндола - Разлог и  57 км от пътя  Разлог-Банско - Гоце Делчев – Садово.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Актьорът Стефан Попов на гости в "Клуб Неделя"

В 16ч. "Клуб неделя" започва със скъп гост. Емблематичният актьор от пловдивския драматичен театър- Стефан Попов ще разкаже за десетилетния си живот с магията на Мелпомена, споделената си любов с публиката, своите кино-превъплъщения и неочaкваните сценарни решения на живота. След 17ч. продължаваме със специалните интервюта с актьорите Христо Шопов и..

обновено на 03.02.19 в 11:09

Писателят Димитър Гачев и актьорът Петър Тосков - на гости в "Клуб неделя"

 "Клуб неделя" започваме в 16 ч.,  посрещайки  писателя Димитър Гачев , за да чуем неговия  ексклузивен и пристрастен  разказ за  непрежалимия му  приятел - големия  поет  Гриша Трифонов. За писането и музиката, таланта, трънливите житейски пътеки и  следите в литературата. В 17 ч. един от най- обичаните пловдивски актьори- Петър Тосков  ще донесе в..

обновено на 27.01.19 в 11:05

"Ден след ден" проблеми и приключения

Над 2000 езерни раци, уловени от бракониери, са разкрити при поредна нощна проверка на язовир „Батак“. Нарушенията са системни и продължават, а бракониерите рецидивисти имали и тайна вила в района. За поредната акция и мерките срещу бракониерския риболов ще говорим със Стоян Любомиров , инспектор от ИАРА-Падаржик. Само преди месец бракониери го..

публикувано на 08.06.18 в 14:55

Дебютанти и ветерани "Точно днес"

Дебютантите в парламента от Пловдив и от областта - Александър Сиди от Обединените патриоти и Веска Ненчева от БСП - пресрещаме ги на път за последните им участия  в работата на общинските съвети на Пловдив и на Карлово и малко преди като депутати да прекрачат прага на Народното събрание.  темите ветерани - като цената на газа и последиците от..

публикувано на 29.03.17 в 18:24

Демокрация, свобода на словото и свободен дух в „Точно днес”

Ден на свободното слово и Ден на демокрацията е 10 ноември за нас, българите. Коментари по темите ще чуете в програма „Точно днес”. За демокрацията – има ли я или не 26 години след падането на тоталитарния режим у нас, за демокрацията тук и сега, свобода или отговорност е тя – говори Едвин Сугарев, поет, общественик, политик, който от няколко..

публикувано на 09.11.15 в 16:49