Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят за месец ул. "Беломорски"

| обновено на 02.02.16 в 10:10
Кметът даде старт на реконструкцията на улицата през лятото
Снимка: Радио Пловдив, архив

Заради строително-монтажни дейности се затварят за движение от днес в рамките на месец, до 2 март, двете платна на ул. „Беломорски“ в район „Южен”. 

Заради това се променя и маршрутът  на автобус № 7, напомнят от ОП „Организация и контрол на транспорта”, както следва:

В посока ул. „Рогошко шосе“ – кв. „Беломорски“: ул. „Димитър Талев“ – спирки № 195 – разклонът за кв. „Остромила“, № 196 – Овощарски институт /последна/. В обратна посока: ул. „Димитър Талев“ – спирка № 196 – Овощарски институт /последна/, спирка № 197 – разклонът за кв. „Остромила“, и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусите по линията ще ползват за престой преди повторното включване автобусна спирка № 196 – Овощарски институт.     




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

20 октомври е Световен ден за борба с остеопорозата

По повод Световния ден за борба с остеопорозата 20-ти октомври четири общини в Пазарджишка област организираха измервания на костната плътност. Кампанията в Белово, Ракитово, Велинград и Пещера започна в началото на октомври и е по инициатива на Регионалната здравна инспекция в Пазарджик и асоциация „Жени без остеопороза“.  Измерена е костната..

обновено на 20.10.24 в 14:33

Произведеното в България поскъпва, част от чуждата продукция поевтинява

Тази есен се наблюдава ръст в цените на част от плодовете и зеленчуците родно производство. Поскъпването на българските плодове и зеленчуци е с над 20% спрямо есента на миналата година.  По – скъпи са чушките, патладжаните, марулите, рекордно и поскъпването при зелето. Българската продукция е на изчерпване и това е една от причините за..

публикувано на 20.10.24 в 14:33

В Ново Железаре са по-активни от Войнягово до обяд в кметските избори

Близо 29 % е активността до обед  на изборите за кмет в карловското село Войнягово . До 12:30 часа са гласували 245 от всичките 848 жители с право на вот, сочат данните на Общинската избирателна комисия в Карлово.  Гласуването е в две секции в селото и протича нормално, без нарушения. Кандидатите за кмет са петима -  Тодор Минковски, Петър..

публикувано на 20.10.24 в 14:16

Войнягово и Ново Железаре избират нови кметове

Частични избори за кмет се провеждат днес в село Войнягово, община Карлово, и в село Ново Железаре, община Хисаря. До предсрочния вот във Войнягово се стигна, тъй като досегашният кмет Тодор Танковски беше осъден за кражба. Той получи условна присъда за присвояването на печка тип „камина“ от пенсионерския клуб в селото.  В момента..

обновено на 20.10.24 в 08:27

Шоу програми и забавления в последния ден на „Пловдив Зоо Експо“

Днес е последният ден от най – мащабното изложение за домашни любимци и любители на животните в България „Пловдив Зоо Експо 2024“. То се провежда в Палата №3 на Международния панаир в Пловдив и събира хиляди посетители и специалисти в зоо-индустрията.  Според програмата на изложението неделята е денят за шоу програми, концерти и забавления...

обновено на 20.10.24 в 08:27