Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крушарски: Ще строя база на 10 км от Пловдив

Снимка: lokomotivpd.com

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира от Аржентина отказа на общинските съветници да му дадат земя на концесия:

„Още дълго време ще съм трън в очите на тези хора, които днес отхвърлиха нашето искане. Аз няма да се откажа от Локомотив Пловдив. Напротив. Веднага след като се върна от Аржентина ще забия колчетата, и ще стартирам строеж на нова база.

Вече е ясно, че тя няма да е Пловдив, но ще е в рамките на 10 км от града. Ще купя рейсове, с които ще извозваме децата. Имам само една молба към местната власт в Пловдив. Ако евентуално се класираме за Лига Европа, да изпълнят ангажимента, който кмета пое, да платят разходите по пътуването на нашите фенове и наемане на чужди стадиони. Феновете на нашия отбор нека бъдат спокойни.

Аз съм поел ангажимент, и съм изготвил 5 годишен план за развитието на Локо Пловдив. Най-вероятно ще се наложи Локомотив Пловдив да спечели Шампионската лига, за да излезна и да кажа „Аз бях до тук“ с гордо вдигната глава. Искам да попитам общината 25 години сетиха ли се за стадиона и хотела в парк Лаута, и забиха ли един пирон там?

В Аржентина ми дадоха 400 декара да строя заводи. Без да ме познават, само заради красивото ми лице. Предполагам схващате иронията. А в България решиха, че ще богатея от земя, която искам в полза на футболния клуб. Както ви загатнах, имам предложение къде да построя базата на Локомотив. Като се върна от Аржентина ще започна сериозни разговори“, заяви Христо Крушарски.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Никола Цолов с нов триумф във Формула 3

Никола Цолов спечели втората си победа във Формула 3, след като триумфира в спринтово състезание на пистата „Ред Бул Ринг“ в Австрия. Българинът стартира от третото място и запази позицията си зад съотборника си Кристиан Менсъл и Мартиниус Стеншорн в самото начало. Още в четвъртия завой обаче Никола напредна с една позиция, след като направи много силна..

публикувано на 29.06.24 в 18:09

Локомотив стартира с победа при Любослав Пенев

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Любослав Пенев започна с победа в неофициалния си дебют начело на тим. „Смърфовете“ се наложиха над Струмска слава с 3:1 в първата си проверка за лятната подготовка. Срещата се изигра при закрити врата. През първото полувреме на срещата головете липсваха. Локомотив Пловдив излезе напред в резултата в 60-ата..

публикувано на 29.06.24 в 18:07

Локомотив привлече френски нападател

Локомотив Пловдив продължава селекцията си за новия сезон в Първа лига. Черно-белите привлякоха днес третото си ново попълнение. Това е френското крило Жулиан Лами. Той подписа договор за три години. Жулиан Лами е роден на 6 ноември 1999 г. в Брест, Франция. Юноша е на Брест. Състезавал се е за отборите на Родъръм, АФК Уимбълдън, Гримзби Таун, Енонис..

публикувано на 29.06.24 в 18:03
БТР специални гости на фамилния празник на Холдинг КЦМ 2000

Много настроение на семейния празник на Холдинг КЦМ 2000

Много настроение, вкусни гозби, игри за децата, танци и музика имаше на традиционния семеен празник на Холдинг КЦМ 2000 в местността "Копривките". По-смелите се качиха на седлата и направиха езда по кратък планински маршрут. Най-малките таланти бяха в арт работилницата, където рисуваха върху керамика и засаждаха цвета. Други се състезаваха в скачането..

публикувано на 29.06.24 в 14:51

Контролата на Ботев Пловдив с ЦСКА 1948 пропадна

Третата контрола на Ботев Пловдив с ЦСКА 1948, която трябваше да се изиграе днес, отпадна поради наводнен терен на стадион „Витоша“ в Бистрица. Наводненият терен е в резултат на проливните дъждове. Вместо това Ботев ще проведе тренировка тази вечер като част от лагера на тима в Правец. Следващата проверка на „жълто-черните“ ще бъде на 2 юли срещу..

публикувано на 28.06.24 в 18:21