Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдив е домакин на IT конференция

| обновено на 21.06.16 в 06:57

Майкрософт България организира IT конференция „Нова ера в производството", която ще се проведе в Гранд Хотел Пловдив. 

В рамките на форума ще бъдат представени най-новите IT решения за управление на бизнеспроцесите в производството, възможностите за ефективно предвиждане на разходи и последните тенденции при автоматизираните комуникации с крайни клиенти.

„Не случайно изборът ни е това събитие да се състои в Пловдив, тъй като следим отблизо развитието на региона в последните години", сподели Кирил Изов, директор на отдела за корпоративни клиенти на фирмата.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

В "Трезора за идеи" сградата на БНБ е от библиотека и музей до обществена баня

42 предложения от 16 държави от 3 континента са получени в Община Пловдив за конкурса „Трезор за идеи“ за нова функция на старото здание на БНБ. Това съобщи заместник-кметът по култура Пламен Панов, като припомни, че идеите за преобразяване на сградата, която е паметник на културата, се събираха близо 2 месеца. В конкурса „Трезор за идеи“ са..

публикувано на 09.05.24 в 13:16

Обявяват до дни обществената поръчка за кино "Космос"

До няколко дни обществената поръчка за ремонта на кино „Космос“ ще бъде обявена на сайта на Агенцията за обществени поръчки, каза заместник-кметът по култура Пламен Панов. Документацията вече е подадена в системата на агенцията и ако поръчката за ремонт и преустойство на сградата не бъде изтеглена за предварителна проверка, още в понеделник..

публикувано на 09.05.24 в 12:19

Кметът Димитров: Премахването на "Альоша" сега не е тема за Пловдив

Премахването „Альоша“ сега не е тема за Пловдив, заяви кметът Костадин Димитров в отговор на въпрос за демонтажа на паметника. По традиция за Деня на победата 9 май десетки хора се изкачват до монумента. „След решение на Общинския съвет заместник-кметовете по финанси и по строителство трябва да изготвят становище колко би струвало и как..

публикувано на 09.05.24 в 12:10

Пловдив е увеличил населението си през 2023-а година

Пловдив е сред градовете, увеличили населението си през миналата година. Това показват данните на Националния статистически институт за текущата демографска статистика към 31 декември 2023 г., сравнени с 2022-а година.  С 2 070  души е нараснал броят на жителите в областта, като преобладават жените. Общият брой жители на областта е  633 586 души...

публикувано на 09.05.24 в 12:02

Общината прави "трезор за умове" за новите сгради на 3 училища

Община Пловдив прави „ трезор за умове “ за идейни концепции как да изглеждат новите сгради на 3 големи училища – Математическата гимназия „Акад. Кирил Попов“, ОУ „Княз Александър І“ и СУ „Св. Патриарх Евтимий“. На специално създаден сайт са качени информация, конкурсна документация и история на 3-те знакови за Пловдив училища, обясни..

публикувано на 09.05.24 в 11:34