Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шофьор с отнета книжка загина при катастрофа край село Войсил

До инцидента се е стигнало след като лек автомобил „Рено”, който се движил в посока Съединение, излязъл вдясно извън пътя и се преобърнал в напоителен канал. На място издъхнал 51-годишният шофьор от Пловдив, който пътувал сам в колата. 

Допълнителна справка показала, че мъжът е с отнето свидетелство за правоуправление. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Окръжна прокуратура – Пловдив. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се изясняват. 

При друг пътен инцидент беше ранена жена бе ранена в Асеновград. По първоначални данни движещ се на заден ход на кръстовище лек автомобил „Рено” блъснал пресичащата пътното платно 59-годишна пешеходка. 

След медицински прегледи пострадалата е освободена за домашно лечение със счупена ръка. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Асеновград.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Събарянето на Бетонния мост започва в събота сутринта

В събота, 29 юни сутринта, започва  демонтажът на Бетонния мост. По проект ще се премахне съоръжението в средната му част, в зоната на ЖП линиите, след което ще се изгради нова конструкция, с около метър и половина по-висока. Това съобщи в интервю за Радио Пловдив Николай Иванов, ръководител на проекта от страна на изпълнителя. Два багера ще..

обновено на 27.06.24 в 16:46

Прокуратурата проверява схемата с фиктивни ученици в СУ "Найден Геров"

Пловдивската районна прокуратура започна проверка по подадения сигнал за ученици от Средно училище „Найден Геров“ в Столипиново, завършили няколко класа без да посещават занятия. През това време учениците са били в чужбина. По указания на наблюдаващия прокурор ще бъдат разпитани свидетели, ще се изиска документация от учебното заведение, ще бъдат..

обновено на 27.06.24 в 16:46

За 8 месеца дългът на община Пазарджик намаля с над 21 млн. лв.

Община Пазарджик погаси над 21 млн. лева задължения от предишното ръководство, съобщи в профила си във Фесйбук кметът Петър Куленски.  Финансовата дисциплина през последните 8 месеца е довела до погасяването на 21 409 300 лв. и така са спестени разходи за текущи и бъдещи плащания от над 2 100 000 лв. годишно. Кметът Куленски..

обновено на 27.06.24 в 16:38

Закриха Обществения съвет за даренията в Карлово

Общинският съвет на Карлово разпредели над 50 хиляди лева останали парични дарения на пострадали от наводненията преди две години в Карловско. Заедно с финансовите средства, съветниците разпределиха и остатъка от даренията - 6 хладилника, 6 перални, 3 електрически печки и 27 прахосмукачки.  На днешната си сесия местният парламент в Карлово прекрати..

публикувано на 27.06.24 в 15:47

Кадър на ДПС става заместник областен управител на Пловдив

Смяната на областния управител на Пловдив доведе до рокада и сред заместниците.  Проф. Христина Янчева е новият областен управител на Пловдив 43-годишната Нурджан Джафер Караджова е новото лице в администрацията. На поста заместник областен управител тя ще замени Димитър Добрев от ПП-ДБ. Караджова е от Асеновград, член на младежкото ДПС и бе..

публикувано на 27.06.24 в 15:14