Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зам.-кметът Титюков връчва дипломи за професионална квалификация

В Комплекса за социални услуги „Св. Георги”, Георги Титюков, зам.-кмет по спортните дейности и социалната политика ще връчи първите свидетелства за професионална квалификация на успешно завършилите жени в единственото по рода си в града социално предприятие.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Две катастрофи в пловдивския участък на магистрала "Тракия" този следобед

Моторист и неговата спътничка са пострадали при катастрофа на магистрала „Тракия“ на разклона на пловдивското село Царацово .  Сигнал за случилото се е подаден около 14,30 часа на телефон 112, съобщава БТА, позовавайки се на пловдивската дирекция на МВР.  Катастрофата е между автобус и мотор и е причинена заради отнето предимство по вина на..

публикувано на 16.06.24 в 17:24

Отиде си обичаният пловдивски писател и преподавател доц. Владо Янев

Големият пловдивски белетрист, поет, литературен критик и историк Владимир Янев е починал на 74-годишна възраст. Това съобщават негови приятели и колеги , които му отдават почит чрез постове във фейбук.  Отишъл си е моят приятел и колега Владимир Янев! Сбогом, Владо! , написа историкът проф. Димо Чешмеджиев. А Валери Станков отбелязва:  На..

публикувано на 16.06.24 в 14:30

Еко базар в парк "Гарнизонна фурна" в район "Западен"

В пловдивския район „Западен“ започва четвъртото издание на инициативата Re:Bazaar.  Под мотото „Зелен западен”  в парк “Гарнизонна фурна” – на кръстовището между бул. “Пещерско шосе” и “Копривщица”,  ще се проведат базар на употребявани вещи, образователни игри, работилници за рециклиране, ще има спорт и забавления. В специално обособена зона..

публикувано на 16.06.24 в 11:01

„5 минути за твоето здраве“ днес в Дондуковата градина

Пловдив се включва в кампанията „5 минути за твоето здраве“, насочена към превенцията на рака на белия дроб и борбата с тютюнопушенето. Кампанията предвижда безплатни изследвания на функцията на белите дробове и основни здравни показатели чрез станция за телемедицина. Високотехнологичните изследвания ще се правят в рамките на 5 минути в..

обновено на 16.06.24 в 09:27

Температурите се повишават, днес в Пловдив 32°

Днес ще бъде слънчево , след обяд над планините и планинските райони ще e с купеста облачност. На отделни места, главно в Рило-Родопската област ще превали, възможно е и да прегърми. Ще остане почти тихо. Максималните температури ще са предимно между 28° и 33°, в Пловдив – 32°. В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста..

обновено на 16.06.24 в 09:25