Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джебчии ограбиха 900 лева от дядо на спирка

900 лева са откраднати от 80-годишен жител на село Марково, чакал автобус на спирка в Пловдив. 

Два дни след джебчийската кражба потърпевшият се оплакал в полицията. 

Криминалитите от Четвърто районно управление разследват случая. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Седем деца живеят в чужбина, а се водят ученици в СУ "Найден Геров"

Седем ученици са били извън България, а са записани като ученици в Средно училище „Найден Геров“ в Пловдив. Това сочи проверката на директора Сашка Кръстева. Тя бе назначена на поста след скандала миналата година с починала ученичка, на която са писани оценки месеци наред. По случая започна проверка на МОН. Уволниха училищен директор заради..

обновено на 26.06.24 в 12:22

Искам тази агония да приключи, заяви в съда Дебора

С думите „ Измина една година от случилото се, вече искам тази агония да приключи” Дебора Михайлова от Стара Загора коментира старта на четвъртото заседание по делото срещу нейния мъчител Георги Георгиев, което се гледа в Пловдивския районен съд.  Тя отново повтори очакването си процесът да се увенчае с максимална присъда за бившия охранител,  с..

обновено на 26.06.24 в 12:22

Българският народ ще има достоен архипастир

„ Ние се молим Бог да благослови православния български народ да има достоен предстоятел на родната Българска православна църква .“ Това заяви Пловдивският митриполит Николай по повод предстоящия общоцърковен събор на 30 юни, който трябва да избере нов български патриарх. Владиката посочи, че " със сигурност изборът на патриарх, на..

обновено на 26.06.24 в 12:22

EVN Топлофикация преминава към онлайн фактури

EVN Топлофикация преминава към издаването само на онлайн фактури за консумирана топлоенергия и битова гореща вода на своите клиенти. Промяната е част от дигитализацията и подобряването на услугите на дружеството.  Всеки клиент на EVN Топлофикация може да намери своята фактура в портала „EVN Oнлайн плюс“ . В него клиентите ще открият оригинал на..

публикувано на 26.06.24 в 12:14

Променят достъпа до Спешното отделение на УМБАЛ "Св. Георги"

Временно от 27 юни се променя достъпът на пациенти до Спешното отделение на УМБАЛ “Свети Георги”- Пловдив, съобщават от лечебното заведение.  Промяната се налага заради строителни дейности, свързани с изграждането на многоетажния паркинг с хеликоптерна площадка към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив. За да достигнат Спешното отделение, всички..

публикувано на 26.06.24 в 09:23