Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гледат мярката на баща и син за убийството в Нареченски бани

Прокуратурата иска задържане под стража за двамата мъже– баща и син, обвинени за убийството на бизнесмен в Нареченски бани. 46-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин Буюклиев са обвинени за убийството на 47-годишен бизнесмен в Нареченски бани.

Тяхната мярка ще се гледа от 14 часа от пловдивския Окръжен съд.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Закриха Обществения съвет за даренията в Карлово

Общинският съвет на Карлово разпредели над 50 хиляди лева останали парични дарения на пострадали от наводненията преди две години в Карловско. Заедно с финансовите средства, съветниците разпределиха и остатъка от даренията - 6 хладилника, 6 перални, 3 електрически печки и 27 прахосмукачки.  На днешната си сесия местният парламент в Карлово прекрати..

публикувано на 27.06.24 в 15:47

Кадър на ДПС става заместник областен управител на Пловдив

Смяната на областния управител на Пловдив доведе до рокада и сред заместниците.  Проф. Христина Янчева е новият областен управител на Пловдив 43-годишната Нурджан Джафер Караджова е новото лице в администрацията. На поста заместник областен управител тя ще замени Димитър Добрев от ПП-ДБ. Караджова е от Асеновград, член на младежкото ДПС и бе..

публикувано на 27.06.24 в 15:14

За 8 месеца дългът на община Пазарджик намаля с над 21 млн. лв.

Община Пазарджик погаси над 21 млн. лева задължения от предишното ръководство, съобщи в профила си във Фесйбук кметът Петър Куленски.  Финансовата дисциплина през последните 8 месеца е довела до погасяването на 21 409 300 лв. и така са спестени разходи за текущи и бъдещи плащания от над 2 100 000 лв. годишно. Кметът Куленски..

публикувано на 27.06.24 в 15:10

2 г. и 4 месеца затвор за мъжа, отвлякъл жена в Смолян

Две години и четири месеца лишаване от свобода, при първоначален общ режим, е наказанието на 46-годишния Алекси Балтаджиев от Карнобат, който отвлече със съпругата си жена в Смолян. Днес обвиненият в покушението на 45-годишна смолянчанка подписа споразумение с прокуратурата, което Окръжният съд одобри. Наказанието за престъплението е две години, но към..

публикувано на 27.06.24 в 13:51

66-годишен мъж е в ареста по подозрение, че е отровил куче

На два сигнала за проявена жестокост към животни са реагирали служителите на полицията в Пловдив.  В Първо районно управление постъпила жалба от стопанин, който открил отровено домашното си куче в двор в квартал „Беломорски“. Като заподозрян за умишлено причинената смърт на животното бил задържан 66-годишен пловдивчанин. Другият сигнал е в..

публикувано на 27.06.24 в 12:18