Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две промени в групата на Ботев за гостуването на ЦСКА 1948

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за двубоя с ЦСКА 1948. Срещата от 1/16-финалите за Купата на България е в сряда от 19:00 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Днес в ранния следобед „канарчетата“ тренираха на клубната база, след което отпътуваха за столицата. В сравнение с двубоя с Лудогорец, наставникът на „жълто-черните“ извърши две промени в групата.

Едната е свързана с вратарския пост, като Мартин Димитров заменя Даниел Кайзер. Втората промяна е принудителна и контузеният Кристиан Димитров ще бъде заменен от 16-годишния юноша на клуба Станислав Шопов.

Ето и групата на Ботев:

Мартин Димитров, Иван Чворович, Филип Филипов, Костадин Ничев, Йордан Минев, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов, Джонатан Перейра, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Станислав Шопов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Стивън Петков, Кристиан Добрев, Густаво Афонсо, Диого Кампос

Резултати от 1/16-финалите за Купата на България: Атлетик (Куклен) – Левски 0:6, Хебър – Берое 1:6, Кариана (Ерден) – Септември (София) 0:1, Добруджа – Локомотив (София) 0:1, Струмска слава – Царско село 2:1, Ботев (Гълъбово) – Витоша (Бистрица) 0:0 (8:9 след дузпи), Литекс – Етър 0:2, Монтана – ЦСКА-София 0:2.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Жребий за купата на България

Стана ясен жребият за два кръга в турнира за Купата на България. Във втория предварителен кръг отборът на Марица (Пловдив) ще срещне втородивизионния Беласица (Петрич). В 1/16-финалите Ботев (Пловдив) ще гостува на победителя от двойката Вихрен (Сандански) - Миньор (Перник). Локомотив (Пловдив) ще има визита на победителя от сблъсъка Черноморец..

публикувано на 24.09.24 в 18:01

Локомотив остана без ръководство!

ПФК Локомотив Пловдив излезе с изключително важно официално съобщение. Ето какво написаха от "Лаута": Уважаеми локомотивци, С оглед насъбралото се напрежение и представянето на отбора в последните няколко седмици, всички членове от борда на директорите на ПФК Локомотив Пловдив решиха да подадат днес своите оставки. Решението им е окончателно. В..

публикувано на 24.09.24 в 11:46

Неприятна загуба на Ботев Пловдив

Отборът на Арда се наложи с 1:0 над Ботев (Пловдив) у дома в последния мач от 9-ия кръг на Първа лига.  "Канарчетата" бяха по-добрият отбор почти през целия мач, но домакините се възползваха от груба грешка на Йонас Там и Иван Тилев реализира победния гол в мача в 59-ата минута. Това се оказа и единственият точен удар на Арда през целия двубой. Ботев..

публикувано на 23.09.24 в 23:31

Локомотив въведе 8-часов работен ден за треньорите в клуба

Ръководството на Локомотив Пловдив въвежда осемчасов работен ден за треньорите в клуба. Щабът, начело с бившия национален селекционер Любослав Пенев, знае за това още от 10 септември. "По повод днешните информации, появили се в медиите, желаем да внесем уточнение. Въвеждането на 8-часов работен ден важи само и единствено за треньорския щаб на..

публикувано на 23.09.24 в 17:56

Пазарджишки мажоретки станаха световни шампионки в Кейптаун

Пазарджишкият мажоретен състав "Мистерия" стана световен шампион в категория Дефиле пом пон на първенството в Кейптаун, съобщиха от Общински детски комплекс - Пазарджик, от който е част и отбора.  Ръководител на възрастова група сеньорки, спечелили приза, е Вергиния Нешева.  Освен първото място в посочената категория, мажоретният състав е спечелил..

публикувано на 23.09.24 в 13:12