Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Четяща Коледа" по Радио Пловдив

Слушай „Вход свободен“ и спечели книга за Коледа от Радио Пловдив

На 25, 26 и 27 декември раздаваме книги и още коледни изненади!

| обновено на 11.12.18 в 14:14

"Четяща Коледа" е празничният ни подарък за всички слушателите на Радио Пловдив.

Всеки един от вас може да спечели книга за празниците, като слуша новото предаване „Вход свободен“, което се излъчва всеки делничен ден след новините в 12.00 до 14 часа.

Водещите на „Вход сбододен“ Дора Башакова и Дарина Иванова ще раздават много коледни подаръци. Освен книгите, осигурени от нашите приятели, пловдивските издателства „Хермес“ и „Жанет 45“, ще има още лакомства с коледен аромат и много други изненади.

Разбира се, приоритетът ще е за децата! Затова и по-голямата част от книгите са за тях – български коледни стихотворения, приказки от Италия, Франция и Украйна, и още щастливи коледни истории.

За техните родители, баби и дядовци ще има коледни разкази от Деян Енев, прекрасни текстове от Геори Господинов  и още два романа на Джейн Хейл - „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ и „Винаги ще има Коледа“.

Участвайте в нашата „Четяща Коледа“, подаръците ще раздадем на 25, 26 и 27 декември в предаването „Вход свободен“. Как да спечелите ще узнаете също в минутите на новото ни предаване, затова не пропускайте да сте на частотата на Радио Пловдив всеки делник по обед!

Очаквайте още информация в ефир и на сайта ни след 17 декември J


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Музикантите от проекта “Mista Future" в Първо студио на Радио Пловдив

Музикалният проект “Mista Future" гостува на "Камерна сцена Пловдив" в Първо студио на Радио Пловдив на 03 октомври 2024 година. Началото на концерта е от 20.00 часа. Идеята “Mista Future" е вдъхновена от аналогов синтез в комбинирането му с конвенционални музикални инструменти. В търсене на хип-хоп звучене, ефирни мелодични линии са..

публикувано на 27.09.24 в 16:25

Радио Пловдив и "Христо Ботев" излъчват концерта на филхармонията на Залцбург

Филхармонията на Залцбург съвместно с български музиканти от „Франк Мартен плейърс“ представят в Епископската базилика на Филипопол два идентични концерта на 24-ти и 25-ти септември. Събитието е в рамките на Международния интерактивен фестивал „Тримонтиада“ 2024. В програмата с диригент Елизабет Фукс (Австрия) и солисти..

публикувано на 24.09.24 в 10:15

Димитър Ненкин представя "Ретроспекция" в Радио Пловдив

Художникът Димитър Ненкин открива в Културния център на Радио Пловдив изложба – живопис.  Заглавието й е „Ретроспекция“.  Майсторът на пейзажа продължава да работи в предпочитания стил, но сега добавя и платна рисувани с пастел. В рисуването на пейзажа догонвам себе си , казва подвластният на обаянието на родния Асеновград художник...

обновено на 24.09.24 в 09:34

Ирина Гърдева с изложба "40/40" в Радио Пловдив

Ирина Гърдева ще открие самостоятелна изложба живопис "40/40" в Културния център на Радио Пловдив на 02 септември, понведелник.. "Изложбата е изградена около формалната рамка всички работи да бъдат с размери 40/40 см, маслени бои, платно. Броят на картинитите също е около 40", пояснява художничката. Изложбата "40/40" ще продължи до..

публикувано на 29.08.24 в 11:23

Jens Düppe - egoD с концерт в Първо студио на Радио Пловдив

Началото на джаз концерта, който е част от проекта "Камерна сцена Пловдив", е на 16 август, петък, от 20.00 часа.  EgoD -  Jens Düppe е “един от най-иновативните представители на импровизираната музика в Германия” (Jazzzeitung). Креативният му потенциял се мултиплицира непрекъснато в създаване нови проекти, и мултидисциплинарни артистични срещи...

публикувано на 15.08.24 в 11:20