Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдив ме плени с усмивките на хората и с гостоприемството

Антонелла Лосеньора е командирована в Пловдив от Матера
Снимка: Стоян Терзиев

Репортерката от италианската телевизия Ти Ар Ем (TRM) Антонелла Лосеньоре вече направи първия си репортаж от Пловдив и го излъчи по обед в ефира на медията. 

Журналистката живее в Матера – другата столица на културата през тази година, и е командирована за откриващото събитие в Пловдив.

„Тук сме само за откриващото събитие, много се радвам, и градът ви е страхотен!“ – сподели в интервю за Радио Пловдив журналистката.

„Освен репортажите, ще направим филм за откриващото събитие в Пловдив, а след седмица ще снимаме и в Матера, другата културна столица“ – заяви Антонелла.

„Пловдив ме плени с отношението на хората, топлото гостоприемство и усмивките, разбира се“ – сподели репортерката на италианската телевизия.

Снимка




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Костадин Димитров не отговори дали ще остане кмет след 27.10.

Костадин Димитров не отговори дали ще остане кмет на Пловдив след парламентарните избори на 27 октомври. Той е включен на второ място в листата на ГЕРБ - СДС за Пловдив град след лидера Бойко Борисов. В интервю за Радио Пловдив Костадин Димитров обясни решението си така: "Нямах колебания дали да се включа в листата, защото за 10 месеца имах много..

публикувано на 26.09.24 в 15:39
Георги Георгиев

ГЕРБ ще води кампания с адекватни послания

Предизборната кампания трябва да бъде по същество. Ние нямаме предизборна програма, а програма за управление,  която представяме по време на предизборната кампания, заяви в програма "Точно днес" третият в листата на ГЕРБ-СДС за предстоящия парламентарен вот и депутат в 50-то Народно събрание Георги Георгиев.  По думите му още на предишните..

публикувано на 26.09.24 в 11:33
Елена Дариева

Новото в кампанията за вота е включването на кметове в листите

Политическите прогнози и анализи в програма "Точно днес" правим със социолога Елена Дариева , от агенция "Насока". Тя открои в началото, че големият въпрос за доверието е ключов за избирателната активност, както и за решаването на другия въпрос, как ще се състави управляващо мнозинство в 51-то Народно събрание.  Социологът отбеляза, че наближават..

публикувано на 26.09.24 в 10:26
Стою Стоев, председател на правната комисия в Народното събрание

Пловдив няма проектна готовност за бюджетните 100 млн. лева

В програма "Точно днес" говорим за политика преди поредните извънредни избори със  Стою Стоев  - втори в градската и областната листа на коалиция ПП-ДБ. Народният представител в 50-то НС каза, че този парламент е показал, че голяма част от партиите не са готови за важните крачки на България.  "Нямам друг акцент за това народно събрание, още един..

публикувано на 26.09.24 в 09:53

Новото издание на "ТексТейлър Експо" започва в Пловдив

Международното изложение за текстил и мода " ТексТейлър Експо 2024 " ще се проведе от 26 до 28 септември 2024 г. в Пловдивския панаир.  Изложителите ще са от 8 държави - Белгия, България, Индия, Испания, Италия, Пакистан, Румъния и Kитай.  Посетители идват от 21 държави - Австрия, Бангладеш, Бруней, България, Великобритания, Германия, Индия,..

публикувано на 26.09.24 в 07:15