Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Марин Бодаков е гост в "Молескин" тази седмица

| обновено на 08.02.19 в 14:45
Снимка: Яна Лозева

Той е целият литературата. 

Пише поезия, вече от близо 20 години е редактор във вестник К.(ултура), но това, което може би не знаете за него, е че той е всъщност контрабандист на литература в журналистиката. 

Това е Марин Бодаков. 

Предлагаме ви първо да го срещнете на живо Премиера на "Мечка страх" от Марин Бодаков, след което - понеже знаем, че няма да ви е стигнало от него - можете да го слушате и при нас в "Молескин" в петък от 14:00 по Радио Пловдив. 


Още от категорията

"Забравените от небето" премиера в Смолян

Премиера предстои в Родопски драматичен театър "Николай Хайтов". “Забравените от небето” на режисьора Борис Зафиров разказва за онези столетници, съхранили себе си близо до природата и същността на живота.  От Античността до наши дни светът е свидетел на различни епохи, които идват и си отиват със своите добри и лоши проявления. Благодарение..

обновено на 02.12.22 в 14:12

Теодор Ушев: Абсолютно всичко, което правя, е провокация

„Всеки филм, който правя, е затова да поемам предизвикателства, да задавам въпроси, да създавам емоции, да предизвикам диалог. Така е с филма „φ1.618“ . Още от самото начало знаехме, че ще ни бъде трудно, че филмът няма да бъде приет еднозначно, че ще има ожесточени критики и хора, които ще го харесват. Бях подготвен за начина, по който ще..

обновено на 02.12.22 в 10:03

10 години „Атон в рисунки и фотографии“ в галерия „Капана“

На 2 декември в 18 часа в галерия „Капана“ (ул. „Райко Даскалов“ №29) известният специалист в история на изкуството проф. Аксиния Джурова ще открие експозицията „Атон в рисунки и фотографии“, създадена от Мирослав Дачев и Андрей Яне