Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Момичетата от световноизвестния струнен квартет в специално интервю за Радио Пловдив

BOND гостува в "Треска в събота" преди концерта си в Пловдив

Бъдете с "Треска в събота" от 12.00 до 15.00 часа!

| обновено на 27.03.19 в 09:12

„Най-важното е да не се ограничаваш. Трябва да правиш нови неща, да пишеш нова музика, да не се страхуваш да експериментираш и най-важното -  да се наслаждаваш на това, което правиш“ – думи на Eos Counsell от световноизвестния струнен квартет BOND в специално интервю за Радио Пловдив.

Tania Davis, Eos Counsell, Elspeth Hanson и Gay Yee Westerhoff  пристигат за концерт в Пловдив днес.

BOND са най-успешния и добре продаван струнен квартет в историята на музикалната индустрия. За 20-годишната си кариера момичетата са издали повече от 70 платинени и златни албума, продадени в над 4 млн копия в цял свят. Последният албум на групата е „Play“ от 2011 г.  

В момента BOND работят по нов материал, който предстои да излезе като албум. Те споделиха, че българската публика ще бъде първата, която ще чуе част от новите парчета, които ще бъдат включени в албума.

В близо 20 годишната си кариера BOND са свирили с редица известни музиканти сред които Luciano Pavarotti, Mark Knopfler, Sting, Bryan Adams, Jimmy Page… Изявявали са се на места като Айфеловата кула, Операта в Сидни, Олимпийския стадион в Берлин, Тайм Скуеар, Ню Йорк, Уолстрийт,Стадион „Птичето гнездо“ в Пекин, както пред една от Египетските пирамиди. 

Какво още споделиха момичетата за музиката си, за албумите, за юбилея, за незабравими срещи ще научите тази събота (23.03.) в предаването "Треска в събота" от интервюто на Детелина Петрова с тях .

„Много сме развълнувани да дойдем в България, елате да видите нашето шоу, ще си прекарате страхотно!“ – обещават от BOND.

Интервюто на Детелина Петрова с момичетата от BOND може да чуете в звуковите файлова.


Още от категорията

Трима в Пловдив и петима в страната са задържани за фалшиви бомбени имейли

Двама 15-годишни ученици са задържани в Пловдив за изпращането на фалшиви бомбени имейли. В Шесто Районно управление на МВР е арестуван  и трети -  пълнолетен и криминално проявен, който също е изпратил бомбена заплаха към пловдивско училище. Задържаха 23-годишен мъж, подал фалшив сигнал за бомба в училище в Пловдив В Пловдив главният секретар..

публикувано на 01.04.23 в 18:38

Ученик от Пловдив е задържан за изпратени имейли с бомбени заплахи

ГДБОП задържа още един подател на имейли за бомби в училища. 16-годишният ученик е задържан заради изпратени от него имейли със заплахи за поставени взривни устройства в училища в четири града у нас. Младежът е арестуван днес в Пловдив в апартамент на улица "Калина" в район "Източен. Установен е и неговият приятел, с когото са пращали мейли и..

публикувано на 01.04.23 в 15:52

Пловдив става по- зелен с 85 нови чинари

85 чинара бяха засадени днес в Пловдив. По инициатива на "Тракия икономическа зона"  20 нови дръвчета бяха засадени по улица "Владивосток" до Гребната база и 65 по бул. "Освобождение".  Чинарите са засадени като компенсация на премахнатите изгнили и опасни кълбовидни шестили. До дни предстои изграждането на вази около тях и възстановяване на..

публикувано на 01.04.23 в 15:17

При достоверен сигнал за бомба СИК се запечатва до пристигане на полиция

Под полицейска охрана започна транспортирането на машините за гласуване до секционните комисии в Пловдив и областта, чийто общ брой е 905.  Началникът на отдел "Охранителна полиция" Костадин Костадинов обясни, че след като днес СИК-овете приключат работа с поставянето на параваните за гласуване, машините и изборните книжа, полицията ще поеме..

публикувано на 01.04.23 в 11:40

Членове на СИК получават изборните книжа за вота утре

Днес по график  се раздават изборните книжа и материали на секционните избирателни комисии, които трябва да ги отнесат в изборните помещения. Това съобщи главният секретар на община Пловдив за Радио Пловдив Ангелина Топчиева.  Опашка се изви пред служба ГРАО на район Северен в Пловдив. Днес трябва също така да се преброят бюлетините, да се тестват..

публикувано на 01.04.23 в 10:46