Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Момичетата от световноизвестния струнен квартет в специално интервю за Радио Пловдив

BOND гостува в "Треска в събота" преди концерта си в Пловдив

Бъдете с "Треска в събота" от 12.00 до 15.00 часа!

| обновено на 27.03.19 в 09:12

„Най-важното е да не се ограничаваш. Трябва да правиш нови неща, да пишеш нова музика, да не се страхуваш да експериментираш и най-важното -  да се наслаждаваш на това, което правиш“ – думи на Eos Counsell от световноизвестния струнен квартет BOND в специално интервю за Радио Пловдив.

Tania Davis, Eos Counsell, Elspeth Hanson и Gay Yee Westerhoff  пристигат за концерт в Пловдив днес.

BOND са най-успешния и добре продаван струнен квартет в историята на музикалната индустрия. За 20-годишната си кариера момичетата са издали повече от 70 платинени и златни албума, продадени в над 4 млн копия в цял свят. Последният албум на групата е „Play“ от 2011 г.  

В момента BOND работят по нов материал, който предстои да излезе като албум. Те споделиха, че българската публика ще бъде първата, която ще чуе част от новите парчета, които ще бъдат включени в албума.

В близо 20 годишната си кариера BOND са свирили с редица известни музиканти сред които Luciano Pavarotti, Mark Knopfler, Sting, Bryan Adams, Jimmy Page… Изявявали са се на места като Айфеловата кула, Операта в Сидни, Олимпийския стадион в Берлин, Тайм Скуеар, Ню Йорк, Уолстрийт,Стадион „Птичето гнездо“ в Пекин, както пред една от Египетските пирамиди. 

Какво още споделиха момичетата за музиката си, за албумите, за юбилея, за незабравими срещи ще научите тази събота (23.03.) в предаването "Треска в събота" от интервюто на Детелина Петрова с тях .

„Много сме развълнувани да дойдем в България, елате да видите нашето шоу, ще си прекарате страхотно!“ – обещават от BOND.

Интервюто на Детелина Петрова с момичетата от BOND може да чуете в звуковите файлова.


Още от категорията

Ситово чества 110 години от Балканската война с традиционен събор

В родопското село Ситово започват тържествата по повод 110 годишнината от обявяването на Балканската война. Честванията са в рамките на последния общоселски събор, който се открива днес и ще продължи до 15 август.  В днешната празнична програма е включено благотворително представяне на трупата на театъра "Сълза и смях" в полза на читалището в..

обновено на 13.08.22 в 09:42

Новият ловен сезон се открива с птичи лов

Днес започва новият ловен сезон в България. По традиция ловът у нас стартира във втората събота на август.  У нас са регистрирани 160 хиляди ловци, показват данните от Съюза за ловците и риболовците в България.  Първият ловен излет е за пъдпъдък, гургулица, гривяк, горски бекас и обикновена бекасина. От земеделското министерство..

публикувано на 13.08.22 в 09:40

Лични документи се издават и в съботните дни до обяд

Работното време на паспортните служби в страната е удължено и в съботните дни, припомнят от МВР. Гишетата за работа с граждани са отворени от 9 ч. до 13 ч. Тази организация бе създадена през юли, за да се облекчи издаването на български лични документи през лятото. В Пловдив в съботните дни с граждани продължават да работят Сектор „Български..

обновено на 13.08.22 в 09:24

Още спад на коронавируса, новите случаи в Пловдив са 98

Новите потвърдени случаи на коронавирус в страната за последното денонощие са 1024.  Положителни са близо 20,5 процента от направените над 5000 теста, показват данните на Единния информационен портал.  В Пловдивска област новоинфектираните са 98 , в област Пазарджик са 41 , а в Смолянска област са 9 .  В страната за последните 24..

публикувано на 13.08.22 в 08:49

ЦИК назначи съставите на РИК в региона

Двама юристи ще оглавяват Районните избирателни комисии в Пловдив град и област за извънредните парламентарни избори на 2 октомври. Това реши Централната избирателна комисия, след като не бе постигнато съгласие на консултациите при областния управител Ангел Стоев. И двамата са от квотата на ГЕРБ - СДС.  16-та РИК Пловдив град ще се ръководи от..

публикувано на 12.08.22 в 17:20