Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГЕРБ ще заложи на ново лице за кандидат-кмет на Пловдив

| обновено на 09.07.19 в 15:30

Ново ще бъде лицето, което ГЕРБ ще предложат за кандидат за кмет на предстоящите местни избори в Пловдив. Това прогнозира доцент Стойчо Стойчев. Според него много зависи и каква ще е конкуренцията – какви кандидати ще номинират останалите партии във втория по големина град.

Всеки един голям град в България, е изправен пред предизвикателството да намери добър мениджмънт, който да реши ключови проблеми.

Затова всяка една партия има трудности при намирането на качествени хора, които да се справят с тези проблеми. Това заяви в интервю за Радио Пловдив доцент Стойчо Стойчев.

Политологът е категоричен, че драмата с освобождаването на Цветан Цветанов от високите постове в ГЕРБ вече е преодоляна.

Позитивно презина конгреса на ГЕРБ. Позитивни послания бяха отправени и отново това припомняне за сините и червените лампи, което стана и повод да се говори за Пловдив, коментира още доцент Стойчев.

Цялото интервю с доцент Стойчо Стойчев можете да чуете в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Въпроси и отговори за българското образование днес

Образованието е в основата на всяко общество. Но в днешния бързо променящ се свят колко добре се държи тази основа? Излизаме на улицата, за да попитаме хората какво всъщност мислят за състоянието на образователната система в страната им.  От ученици и родители и съвсем случайни граждани, като певецът Орлин Павлов, чухме опит от първа..

публикувано на 16.09.24 в 12:23

Няма закрити паралелки в област Пловдив, 3 училища са в ремонт

Няма закрити паралелки в училищата в Пловдивска област – съобщи в интервю за Радио Пловдив директорът на РУО Иванка Киркова. Още една паралелка е била открита в Средното училище „Петко Рачов Славейков“ в Кричим.  Пред закриване е била една паралелка в Професионалната гимназия по автотранспорт, но в последния момент съставът й е бил..

обновено на 16.09.24 в 11:52

Мелиса и Милиана тръгват в първи клас

3360 първокласници ще прекрачат училищния праг в Пловдив днес. И понеже първият учебен ден е най-вълнуващ за тях, почетната територия в програма "Точно днес" предоставяме с респект към искреността на 7-годишната Мелиса Рамадан , която тренира спортна гимнастика и иска да стане дизайнер и  на  почти 7-годишната Милиана Титерякова , която говори..

публикувано на 16.09.24 в 08:01

Холдинг КЦМ 2000 с поздрав към децата за първия учебен ден

Детски празник „Училище, здравей!“ организира з а децата на фамилия  ХОЛДИНГ КЦМ 2000  , както и  за деца –сираци от три центъра за настаняване от семеен тип – Детска къща, „Майка Тереза“, „Олга Скобелева“. Празникът откри главният изпълнителен директор инж. Румен Цонев с пожелание към децата да бъдат живи и здрави, да имат една..

публикувано на 15.09.24 в 14:29

Академията за редки болести е полезна за младите лекари

Ежегодната  обучителна „Академия за редки болести“ стартира при голям интерес в Пловдив. Тя се провежда в рамките на  Национална конференция за редки болести и лекарства сираци, която събира  над 230 медицински специалисти, представители на пациентски организации, здравни власти и индустрията.  В рамките на двудневния форум те ще споделят опит..

публикувано на 13.09.24 в 14:20