Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП предлага Виолета Христодулова за кмет на "Марица"

Виолета Христодулова, директор на училището в с. Рогош и общински съветник е кандидатът на БСП за кмет на община Марица. Тя  получи 100% подкрепа от съпартийците си на проведената конференция и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община “Марица”.Това съобщават от Областния съвет на БСП в Пловдив. 

Виолета Христодулова е третата официална номинация за кмет в област Пловдив след  утвърдените кандидати за кмет на БСП в общините Карлово  на Манол Манолов и Първомай, където левицата е заложила на Николай Митков.  Процесът по номинации ще продължи до края на август, когато ще бъдат утвърдени  кандидатите във всички общини на област Пловдив.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Само за седмица - 4100 опасни шофьори по пловдивските пътища

Само за една седмица по пътищата в Пловдив и областта при полицейски проверки са установени над  4100 различни нарушения на правилата за движението. За времето от 31 май до 6 юни екипи на „Пътна полиция“ са проверили общо 11911  превозни средства и 9904 души.  От стационарни и мобилни камери са засечени 2223 автомобили с превишена..

публикувано на 07.06.24 в 17:53

Колите тръгнаха по Модър-Царевец, но работата по него продължава

Движението по новопостроения подлез „Модър-Царевец“ в пловдивския район „Западен“ беше пуснато днес след тригодишно строителство.В началото на януари 2021 година бившият вече кмет Здравко Димитров даде старт на проекта. Днес  съоръжението откри неговият наследник Костадин Димитров. Строителството струва на Пловдив малко над 11 милиона лева. Подлез..

обновено на 07.06.24 в 16:52

Пътници изнемогват на 40 градуса в "щъркел" по линия 10

39,9 градуса са измерени в автобус на градския транспорт в Пловдив в 15,45 днес. Въпреки обещаните от местната власт проверки и недоволството на пловдивчани, сигналите на гражданите за неработещи климатици в автобусите продължават.  Последният случай е с автобус по линия 10. Снимките показват, че в най- голямата жега температурата е почти 40..

публикувано на 07.06.24 в 16:04

Добър 4.32 по БЕЛ - исторически рекорд на матурите в 12 клас

Средният успех по БЕЛ при зрелостниците достигна до добър (4.32), а миналата година бе добър (3.93). На втория зрелостен изпит в отделните профилирани предмети средният брой е 67.18 точки, което съответства на много добър (4.72). Това стана ясно от думите на служебния министър на образованието проф. Галин Цоков, който оповести резултатите от..

обновено на 07.06.24 в 14:20

Арестуваха дрогиран шофьор на градски автобус в Смолян

Шофьор на автобус от градския транспорт в Смолян е задържан тази сутрин от полицията след положителен тест за наркотици, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Смолян старши комисар Цветан Цанков, цитиран от БТА. 42-годишният смолянчанин изпълнявал тази курс по линия № 4 до квартал "Езерово", когато полицейски патрул го спрял за проверка...

публикувано на 07.06.24 в 11:20