Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев започва подготовка за пловдивското дерби от утре

Отборът на Ботев (Пловдив) се изправя срещу Локомотив (Пловдив) в среща от 21-ия кръг на Първа лига. Дербито е на 16-ти февруари от 14:30 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

„Канарчетата“ стартират подготовката си за сблъсъка с „черно-белите“ във вторник. В четвъртък старши треньорът на „жълто-черните“ Ферарио Спасов ще даде пресконференция, като повече информация за нея ще бъде публикувана по-късно.

Тренировката на пловдивчани на 13.02 (четвъртък) е с начален час 14:30, като първите 15 минути от заниманието ще бъдат открити за фенове и журналисти. В следващите тренировки до мача с „черно-белите“ външни лица няма да бъдат допускани на територията на комплекса.

Билетите за мача с Локомотив ще бъдат достъпни за феновете от 11.02 (вторник). Продажбата на пропуските ще стартира в 10:00 часа, като билетите ще бъдат достъпни във фен магазина на клубната база, както и в мрежата на Eventim.

Билетите са на обичайните цени:

Централна трибуна – 10 лв.

Трибуна Юг – 8 лв.

Сектор Гости – 8 лв.

Достъп до трибуните на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще получат единствено фенове с билети, разпечатани на специалната хартия на Eventim. Привърженици с билети от друг хартиен носител или от мобилно устройство няма да бъдат допускани на трибуните.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Безупречно начало за Григор Димитров в сезона на трева

Григор Димитров започна с убедителна победа участието си в сезона на тревни кортове. В среща от първия кръг на АТР 500 турнира в Куинс Клъб, Лондон, най-добрият български тенисист се наложи с 2:0 сета над Адриан Манарино (Франция), в отделните части 6:1, 6:2. Срещата продължи само 63 минути. Това е шеста победа от шест мача за Димитров срещу Манарино. От..

публикувано на 17.06.24 в 17:59

Ясни са евентуалните съперници на Ботев в евротурнирите

УЕФА обяви подробности за предстоящия жребий за първия квалификационен кръг на Лига Европа . Жребият ще се състои утре (вторник) от 16:00 часа в Нион, Швейцария. Ботев (Пловдив) ще е сред непоставените отбори, като "канарчетата" ще срещнат някой измежду Шериф Тираспол, Марибор, Тобол, Висла Краков, Пафос и Пакши. Мачовете ще се играят на 11 юли и 18..

публикувано на 17.06.24 в 17:58

Любослав Пенев бе представен като старши треньор на Локомотив

Любослав Пенев бе официално представен като старши треньор на Локомотив! Това се случи днес на специална пресконференция преди първата тренировка на тима. Той бе представен от спортния директор Илко Пиргов, който му пожелава много успехи начело на отбора. Любослав Пенев е роден на 31 август 1966 година в Добрич. В кариерата си като наставник е бил..

публикувано на 17.06.24 в 17:55

Марина Иванова за психологията на човека и лисицата

Марина Иванова е дипломиран психолог, член на Дружеството на психолозите в България. Зад гърба си има курсове по „Психологическо консултиране“, „Мотивационно интервю“, както и завършен тренинг с ОХ карти и Арт терапия. Едно от най-важните неща в нейния живот е споделянето.  Чрез споделяне на своите таланти и емоции, тя иска да бъде..

обновено на 17.06.24 в 17:08
Анка Узунова

Анка Узунова - носителката на бронз от Москва 1980

Легендата Анка Узунова е родена на 12.01.1955 г. в благоевградското село Копривлен Тя  е в състава на националния отбор на България, извоювал  бронзов медал от Олимпийските игри в Москва през 1980 г.одина. Първи стъпки във волейбола прави през 1968 година при треньорите Иван Батев и Кирил Недев. Състезава се за "Марица" (Пловдив) през 1970-1981 г. и..

публикувано на 17.06.24 в 15:08