Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крушарски: Нека дербито бъде празник, а не война!

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира предстоящото дерби на Пловдив. Крушарски заяви, че премии за тази среща няма да бъдат раздавани, тъй като е поставил цели в дългосрочен план.

"Сега съм в чужбина и няма как да се срещна с момчетата преди дербито с Ботев. Говорим си с Бруно, а той знае как да ги мотивира, показал го е. Ако питате конкретно за премии, няма да има нещо допълнително. В отбора са наясно какво ще вземат и при какви условия. Става въпрос за постигане на конкретни резултати. Няма да работим на парче", заяви Крушарски пред "Меридиан мач".

"Всеки мач за нас е една малка крачка, която може да ни доближи до целта. Този с Ботев – също. Дайте да не напомпваме толкова много феновете с излишни приказки. Първият ни мач е важен толкова, колкото и вторият. Пак ще дадат 3 точки.

Дерби е, но нека спечели по-добрият на терена. Да бъде празник, а не градът да се превръща в бойно поле, както се е случвало", допълни собственикът на "черно-белите".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Безупречно начало за Григор Димитров в сезона на трева

Григор Димитров започна с убедителна победа участието си в сезона на тревни кортове. В среща от първия кръг на АТР 500 турнира в Куинс Клъб, Лондон, най-добрият български тенисист се наложи с 2:0 сета над Адриан Манарино (Франция), в отделните части 6:1, 6:2. Срещата продължи само 63 минути. Това е шеста победа от шест мача за Димитров срещу Манарино. От..

публикувано на 17.06.24 в 17:59

Ясни са евентуалните съперници на Ботев в евротурнирите

УЕФА обяви подробности за предстоящия жребий за първия квалификационен кръг на Лига Европа . Жребият ще се състои утре (вторник) от 16:00 часа в Нион, Швейцария. Ботев (Пловдив) ще е сред непоставените отбори, като "канарчетата" ще срещнат някой измежду Шериф Тираспол, Марибор, Тобол, Висла Краков, Пафос и Пакши. Мачовете ще се играят на 11 юли и 18..

публикувано на 17.06.24 в 17:58

Любослав Пенев бе представен като старши треньор на Локомотив

Любослав Пенев бе официално представен като старши треньор на Локомотив! Това се случи днес на специална пресконференция преди първата тренировка на тима. Той бе представен от спортния директор Илко Пиргов, който му пожелава много успехи начело на отбора. Любослав Пенев е роден на 31 август 1966 година в Добрич. В кариерата си като наставник е бил..

публикувано на 17.06.24 в 17:55

Марина Иванова за психологията на човека и лисицата

Марина Иванова е дипломиран психолог, член на Дружеството на психолозите в България. Зад гърба си има курсове по „Психологическо консултиране“, „Мотивационно интервю“, както и завършен тренинг с ОХ карти и Арт терапия. Едно от най-важните неща в нейния живот е споделянето.  Чрез споделяне на своите таланти и емоции, тя иска да бъде..

обновено на 17.06.24 в 17:08
Анка Узунова

Анка Узунова - носителката на бронз от Москва 1980

Легендата Анка Узунова е родена на 12.01.1955 г. в благоевградското село Копривлен Тя  е в състава на националния отбор на България, извоювал  бронзов медал от Олимпийските игри в Москва през 1980 г.одина. Първи стъпки във волейбола прави през 1968 година при треньорите Иван Батев и Кирил Недев. Състезава се за "Марица" (Пловдив) през 1970-1981 г. и..

публикувано на 17.06.24 в 15:08