Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арестуваха дилър на кокаин край Пловдив

Пласьорът е задържан по време на сделка при бензиностанция край Пловдив. 40-годишният криминално проявен мъж опитал да продаде четири дози от общо 3 грама. За целта той предварително наел автомобил, с който да отиде да снабди свои клиенти с дрога в Рогош. 

При претърсване в пловдивското жилище на мъжа полицаите от Районно управление - Труд са открили и иззели още 1 грам кокаин. Такова количество се търгува за около 150 лева.   

Задържаният дилър е познат на полицията с други предишни престъпления - кражби и обсебване. Вече е изтърпял ефективна присъда от една година затвор за продажба на наркотици в София е изтърпял. 

След днешната акция и с постановление на окръжната прокуратура дилърът е с  мярка за неоклонение "задържане под стража" за 72 часа. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

НВО на Х клас в Пловдив с по- ниски оценки от средните за страната

Резултатите от Националното външно оценяване в 10 клас за област Пловдив сочат, че те са по-ниски от постигнатите в страната.  В топ три на училищата по български език и литература са: Математическа гимназия "Академик Кирил Попов" със средно 71,8 точки, Езикова гимназия "Иван Вазов"  и Езикова гимназия "Пловдив"  с 69,5 точки.  Средният резултат..

публикувано на 26.06.24 в 16:00

АМ "Тракия" е задимена около 130 км. в посока Бургас заради горящи треви

От 15.20 ч. са получени няколко сигнала за горящи тревни площи край пътното платно и появила се частична задименост.  Натам са насочени противопожарн и екипи, а тяхната дейност се подпомага от полицейски служители, които същевременно обезпечават и пътната безопасност. МВР апелира шофьорите да преминават с повишено внимание в района на 131 км на..

публикувано на 26.06.24 в 15:42

Блъснаха майка с дете на "зебра" в "Тракия", за щастие са добре

Майка с дете са били блъснати на пешеходна пътека тази сутрин, съобщиха от полицията в Пловдив. Инцидентът е станал в пловдивския квартал „Тракия“ до бл. 250. Шофьорът на колата завивал надясно, докато майката и детето пресичали на зебрата и ги ударил.  След подадения сигнал на телефон 112 на място били изпратени екипи на полицията и Спешна..

публикувано на 26.06.24 в 14:50

Седем деца живеят в чужбина, а се водят ученици в СУ "Найден Геров"

Седем деца са били извън България, а са записани като ученици в Средно училище „Найден Геров“ в Пловдив. Това сочи проверката на директора Сашка Кръстева. Тя бе назначена на поста след скандала миналата година с починала ученичка, на която са писани оценки месеци наред. По случая започна проверка на МОН. Уволниха училищен директор заради..

обновено на 26.06.24 в 13:59

Искам тази агония да приключи, заяви в съда Дебора

С думите „ Измина една година от случилото се, вече искам тази агония да приключи” Дебора Михайлова от Стара Загора коментира старта на четвъртото заседание по делото срещу нейния мъчител Георги Георгиев, което се гледа в Пловдивския районен съд.  Тя отново повтори очакването си процесът да се увенчае с максимална присъда за бившия охранител,  с..

обновено на 26.06.24 в 13:59