Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отлагат се годишните награди "БНР Топ 20“ и другите концерти

Автор:

Българското национално радио отлага концерта и връчването на годишните награди „БНР Топ 20“- 2019, който беше насрочен за 09.03.2020г, както и насрочения за предстоящата седмица концерт на Симфоничния оркестър на БНР на 13.03.2020г.. 

Националното радио ще приложи всички мерки приети на извънредното заседание на Министерския  съвет по предложение на националния щаб за ограничаване разпространението на корона вируса. 

Няма да се провеждат събития, които предполагат събирането на големи групи хора в закрити пространства.

Поканите и закупените билети за концертите ще бъдат валидни за новите дати, когато ще бъдат насрочени събитията.  


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Николай Панайотов представя изложбата "Алафранга" в Пловдив

Художникът Николай Панайотов  представя най-новата си изложба в зала „2019“ на ул. „Гладстон“ 32.   Тя се нарича „Алафранга“ и съдържа експресивни живописни платна от последните творчески години на художника, както и провокативни 3D скулптурни инсталации, представящи различен и съвременен аспект на тема алафранга.  Базирайки се на..

публикувано на 18.06.24 в 06:30

Белгийският пианист Верстапен свири на Античния театър

Тази вечер на Античния театър ще се състои концерт на световноизвестния белгийски пианист и композитор Даниел Верстапен и гости Нина Николина, Любо Киров, „Магическите гласове“, Калин Вельов – перкусии и Дамян Йорданов – кавал, народен хор при Музикалното училище „Добрин Петков“ и спортен клуб по художествена гимнастика „Тракия“. Събитието..

публикувано на 18.06.24 в 06:25

Жена - истории за Вселени

"Не съм от тези актриси, които си мечтаят. Аз имам щастието да работя с колеги, не само режисьори, но и актьори, на които наистина се възхищавам, и с които ми е приятно да работя. В ролите, които са ми предлагали винаги намирам нещо, което да ми е интересно и с което да се захвана. Има и такива роли, които отказвам, такива, които малко бягат от..

публикувано на 17.06.24 в 13:40

Изложба показва съкровищата на Пловдивската митрополия

В храм "Свети Димитър Солунски" в Стария град ще бъде открита изложба на богослужебна утвар и одежди "Из църковното минало на Пловдивската света митрополия". В нея посетителите ще могат да видят икони, църковна утвар и богослужебни одежди, които за първи път ще напуснат хранилищата на Пловдивската митрополия.  Изложбата се реализира със..

публикувано на 17.06.24 в 06:53

Жени Щерева и Анна Велкова печелят конкурса #ДО 40

Многоезичния литературен сайт Plovdivlit, който е най-голямата литературна платформа в града под тепетата, отличи двама автори, вместо един в тазгодишния конкурс за стихосбирка #ДО 40.  Жени Щерева и Анна Велкова печелят конкурса от общо 12 ръкописа, постъпили до обявения срок 24 май.  Стихосбирките „Небесно гнездо“ от Жени Щерева и „Между тук и..

публикувано на 16.06.24 в 15:18