Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” – Абордаж в душата на водещия

| обновено на 11.04.20 в 16:10

Пиратски методи за борба с егото на водещия Петър Краевски ще приложи неговото алтер его Краю Петровски!

Според ведомственото радио-разузнаване, в събота след новините в 15 ч. се очаква сатиричен таран срещу лиричната каравела на Краевски. Сблъсъкът ще бъде последван от масиран хумористичен абордаж, а той вероятно ще бъде посрещнат с художествени средства за масово поразяване като оръдейни залпове с картеч от метонимии и синекдохи.

Не пропукайте тази битка в бурните води на подсъзнателното! Ако Фройд беше жив, щеше да я опише в нов фундаментален труд! Но не е.

„Алтер его” се излъчва в събота след новините в 15 ч.

Повторение първо: в неделя от 6 ч. сутринта.

Повторение второ: в понеделник след новините в 20 ч.

„Алтер его” – Йохохо и бутилка... каквото е останало в барчето!

Автор и водещ: Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Картинг надпревара на писта “Лаута" в памет на Аертон Сена

 Благотворително състезание по картинг, бе организирано в памет на легендата във Формула 1 Аертон Сена. Надпреварата се проведе на писта “Лаута" в Пловдив. 15-годишният Николов, който е лидер в генералното класиране на летния SWS шампионат на България при мъжете, се включи в благотворителната кампания за четвърта поредна година. Всички набрани средства..

публикувано на 02.05.24 в 18:38

Ботев Пд отнесе глоба от над 11 хиляди след мача с ЦСКА за Купата

11 800 лв е глобата за Ботев след уникалния мач, който направиха жълто- черните срещу отбора на ЦСКА. Ето и докладът на ДК към БФС: За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК „Ботев“ гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева. За използване на факли и димки..

публикувано на 02.05.24 в 18:26
Елена Стойчева и Константин Бандеров

"Аз и моята мъженственост" в Пловдив през май

Познаваме ли себе си отвъд стереотипите? Как си взаимодействат мъжът и жената в мен? Кои са нашите мъжки и женски роли? Какво е да се превъплътиш и да встъпиш в обувките на забравените си лица? За отговорите на тези и други въпроси със сигурност ще Ви съдействат сугестопедагога Елена Стойчева и психодраматиста Константин Бандеров. Те двамата заедно Ви..

публикувано на 02.05.24 в 17:13

Фестивалът Академия за родители с второ издание през май

Тази пролет и на територията на Plovdiv Stage Park, за втора поредна година ще се проведе фестивалът "Академия за родители". Датата е 18-ти май /събота/, с начален час 10:00. По думите на организатора Мариела Станулова, този ден ще се превърне в един наситен и ползотворен семеен празник, в който заедно със специалисти, организации и творчески школи..

публикувано на 02.05.24 в 15:16

"Ботев" е на финал за Купата на България

"Ботев" (Пловдив) е на финал в турнира за Купата на България. В реванша "канарчетата" победиха с 2:0 ЦСКА и с общ резултат 3:0 са първите финалисти. Ивелин Попов откри резултата още в четвъртата минута. Капитанът на домакините беше изведен с пас зад гърба на отбраната от Мартин Секулич. Опитният офанзивен футболист напредна край Браян Кордоба и шутира..

публикувано на 01.05.24 в 19:49