Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рони Ромеро гостува в Радио Пловдив преди концерта с Intelligent Music Project

10
Рони Ромеро и д-р Милен Врабевски в студиото на Радио Пловдив
Снимка: Радио Пловдив

Пет часа преди уникалният вокалист на Rainbow Рони Ромеро и Intelligent Music Project да взривят Античен театър-Пловдив световноизвестният певец гостува в студиото на Радио Пловдив

За трети път съм в Пловдив. Но това ще ми бъде първото шоу на Античен театър-Пловдив. За мен ще бъде изключително удоволствие да свиря отново с Intelligent Music Project. Всеки път е така, когато имам възможност да бъдем заедно. Голямо предимство е, че и Ричи Блекмор е свирил на този Античен театър-Пловдив. Съпругата му Кендис ми каза това. И аз ще им изпратя снимка от шоуто тази вечер, това заяви в студиото на Радио Пловдив Рони Ромеро.

Рони Ромеро с поздрав за слушатеите на Радио Пловдив

Концертът е от 21 часа, а в него Ромеро ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project, на които автор и продуцент е д-р Милен Врабевски. Той включва песни от албумите “Sorcery Inside”, а също и “Life Motion”.

"Надяваме са да стане едно истинско шоу. В Пловдив винаги изкарваме чудесно, защото атмосферата е несравнима", каза доктор Милен Врабевски.

На сцената с Рони Ромеро ще излязат и едни от най-добрите български музиканти - Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Ромеро подчерта изключителния професионализъм на българските му колеги.

"Усещането е за една симбиоза между нас и това ме прави най-горд с участието ми в този проект", подчерта Ромеро.

Вече са приключили записите на новия албум на Intelligent Music Project. Той е озаглавен "The Creation".

Може би направих нещо като рекорд за книгата на Гинес, тъй като записахме всички тези песни за рекордно кратко време. Аз живея в Румъния в момента и се страхувах, че ще затворят границата. Мисля, че всички вокали ги записах за три дни. Обичам да работя с доктор Милен Врабевски. Той е изключителен като човек, но също така има една страхотна музикалност, която на мен много ми допада, каза още Ромеро.

„Деца до 14 години ще бъдат пускани безплатно на концерта, защото вкус се възпитава. А ние смятаме, че като достойна алтернатива на чалгизацията, е добре да се чуят нашите музикални послания, с които имаме много какво да кажем. Искам хората да усетят тръпката от едно искрено изпълнение, което има за цел не просто да даде едно добро доказателство за силата на  развлекателния жанр, а да ни накара да мислим – дали правим достатъчно за хората около нас, без да очакваме благодарност“, каза доктор Милен Врабевски.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Ангел Демирев акустично трио с концерт в Радио Пловдив

Концерт на Акустично трио Ангел Демирев ще представи авторска музика и интерпретации на произведения от различни стилове. На сцената на Първо студио на Радио Пловдив китаристът Ангел Демирев музицира с колегите си  Христо Минчев - контрабас и  Петър Миланов - акустична китара.  "Пътувам много, работя в различни проекти с колеги от Швейцария,..

обновено на 18.04.24 в 09:12

Румяна Станчева представя новата си книга в Радио Пловдив

Премиера на новата книга на Румяна Л. Станчева „Сравнително литературознание. Фаталната жена и 5 европейски кройки за романа” ще има в Първо студио на Радио Пловдив.  Книгата ще бъде представяна от проф. Клео Протохристова и доц.Камелия Спасова  на  18 април в 18:00 часа. „Сравнително литературознание. Фаталната жена и 5 европейски кройки за..

публикувано на 17.04.24 в 15:58

Виктория Тичинска показва "Истинските инфлуенсъри" в Радио Пловдив

„Истинските инфлуенсъри“ е названието на изложбата, която  се открива в Културния център на радио Пловдив.  Проектът е на младата авторка Виктория Тичинска, която посвещава дипломната си работа на българските параолимпийци и техните невероятни истории за силата на човешкия дух. В експозицията са включени 12 картини – масло и цветни..

публикувано на 12.04.24 в 14:18
Художникът Цветелина Велкова

Цветелина Велкова показва "Цвят и сянка" в Радио Пловдив

Изложбата “ Цвят и Сянка ” на Цветелина Велкова ще бъде открита  на 18 март от 18.30 часа в Културния център на Радио Пловдив.  Експозицията показва разнообразие от графични и живописни творби, включително пейзажи, фигурални композиции и натюрморти. Те се излагат за първи път пред публика. Председателят на Дружеството на пловдивските..

обновено на 18.03.24 в 06:14

Книга за богатството представят в Първо студио на Радио Пловдив

„Богатството ни приляга“ е първата книга на Аида Марковска, холистичен и родов терапевт и Ваня Кънева, магистър психолог, която практикува в областта на взаимодействието между човека и средата. Тя е плод на техния дългогодишен и съвместен труд, и приятелство. На 14-и март, от 18.30 часа, в Първо студио на радио Пловдив ще разберете повече..

обновено на 11.03.24 в 12:26