Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Александър Тунчев официално пое Локомотив

Александър Тунчев (третият отляво надясно) и помощниците му
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Александър Тунчев е новият старши треньор на Локомотив (Пловдив). Той застава от днес начело на “черно-белите” и ще проведе първа тренировка с тима, съобщиха официално от клуба.

В екипа му влизат Георги Илиев (помощник-треньор), Стоян Колев (треньор на вратарите), както и новото име в щаба – Йордан Юруков, който ще изпълнява функции на помощник-треньор.

Досегашният наставник на Локомотив Бруно Акрапович разтрогна по взаимно съгласие своя договор с клуба.

В петък от 14:00 часа Локомотив излиза в контрола срещу Берое (Стара Загора) в Пловдив, а до тогава всички занимания на “черно-белите” ще бъдат закрити.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Победа за Григор Димитров на старта на Уимбълдън

Григор Димитров започна с победа в три сета участието си на третия за сезона турнир от Големия шлем – Уимбълдън.  Поставеният под №10 българин победи с 6:3, 6:4, 7:5 №56 в световната ранглиста Душан Лайович от Сърбия. Срещата продължи час и 14 минути. Това е трета победа от четири мача за Димитров срещу Лайович. Във втория кръг Димитров ще играе срещу..

публикувано на 01.07.24 в 18:00

Димитър Иванов ще води Спартак през новия сезон

Димитър Иванов е старши треньорът на Спартак. Той води отбора последните три мача от изминалия сезон, а Спартак започна и своята подготовка за предстоящото си участие в Югоизточна Трета лига под негово ръководство. Така клубът взе решение Димитър Иванов да остане за постоянно като наставник на “гладиаторите", а целият щаб, с който ще работи новият старши..

публикувано на 01.07.24 в 17:54
Александър Христов

Александър Христов - героят от Сеул 1988

Легендарният ни боксьор Александър Христо е  ро ден на 28.07.1964 година в град Пловдив Олимпийски вицешампион от Сеул през 1988 г.одина. Играе и на Олимпийските игри в Атланта през 1996 година. Печели квота и за игрите в Барселона през 1992 година, но не е включен в състава. Състезава се в категория до 54 кг. за „Локомотив” (Пловдив), а като войник –..

публикувано на 01.07.24 в 13:51

Никола Цолов с нов триумф във Формула 3

Никола Цолов спечели втората си победа във Формула 3, след като триумфира в спринтово състезание на пистата „Ред Бул Ринг“ в Австрия. Българинът стартира от третото място и запази позицията си зад съотборника си Кристиан Менсъл и Мартиниус Стеншорн в самото начало. Още в четвъртия завой обаче Никола напредна с една позиция, след като направи много силна..

публикувано на 29.06.24 в 18:09

Локомотив стартира с победа при Любослав Пенев

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Любослав Пенев започна с победа в неофициалния си дебют начело на тим. „Смърфовете“ се наложиха над Струмска слава с 3:1 в първата си проверка за лятната подготовка. Срещата се изигра при закрити врата. През първото полувреме на срещата головете липсваха. Локомотив Пловдив излезе напред в резултата в 60-ата..

публикувано на 29.06.24 в 18:07