Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Оставки в АБВ - Пазарджик заради доц. Мангъров

Областният председател на АБВ в Пазарджик Атанас Шопов напусна партията в знак на несъгласие с действията на националното  ръководство. 

На фейсбук страницата снощи Шопов обясни, че не приема политика, основана на безпринципност и безидейност. Намерение за напускане на АБВ заявиха и от общинската структура на партията.

Атанас Шопов обясни, че решението му е осъзнато, след дълбок анализ на процесите в АБВ.

Капката, според него е последното изявление на Георги Първанов срещу доц. Атанас Мангъров за водач на партийната листа.

Според членове АБВ е трябвало да се яви на предстоящите избори в коалиция с други близки по идеи партии, а така партията тенденциозно се поставя в изолация.

Предстои избор на нов областен председател на АБВ - Пазарджик. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Буря събори дървета близо до пазарджишката болница

Две дървета паднаха в района на МБАЛ Пазарджик вследствие на разразилата се буря в късния следобед. При инцидента няма пострадали, съобщи говорителя на пазарджишката пожарна Мирослав Стоянов.  Падналите дървета вече са отстранени от екип на пазарджишката пожарна. 

публикувано на 27.05.24 в 20:49

Счупиха с въздушна пушка стъкло на градски автобус в "Тракия"

Пореден случай на стрелба по градски автобус в Пловдив.  Стъкло на автобус № 9 от пловдивския градски транспорт е било счупено след стрелба с въздушна пушка.  Сигналът за инцидента е получен на телефон 112 о коло 18.20 ч., уточняват от полицията.  Автобусът е бил спрял в джоб на улица в ЖК "Тракия", когато по него е стреляно, най-вероятно с..

публикувано на 27.05.24 в 20:06

Задържаха за пътно хулиганство 58-годишен шофьор на БМВ

Пореден случай на агресия на пътя в Пловдив.  На Голямоконарско шосе 58-годишен шофьор на БМВ препречил пътя на микробус „Рено“, управляван от 20-годишен водач. Заради това бусът ударил леко БМВ-то.  Шофьорът на германския автомобил изскочил от колата, извадил законно притежаван пистолет, но го изтървал на земята, издърпал от кабината младия..

публикувано на 27.05.24 в 17:18

Кметове от Карловско готвят блокада на възлови пътища

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и кметовете на селата, пострадали от бедствието през септември 2022 г. - Богдан, Каравелово, Слатина, Розино, и Христо Даново, затварят предупредително за един час Подбалканския път и прохода "Троян – Кърнаре" на 29 май.  Преди дни кметовете, които учредиха инициативен комитет, изпратиха писмо до..

обновено на 27.05.24 в 15:50

Започна рязането на клони и дървета по ул. "Скопие"

От днес започва оформяне на короните на дърветата по улица Скопие. За да не се пречи на трафика в най-натоварените часове, то ще се извършва във времето между  9 и 15 ч.   Това се налага заради множество оплаквания от автобусни и други шофьори, че увисналите корони пречат на движението и на места скриват знаците – заяви по Радио Пловдив кметът..

обновено на 27.05.24 в 15:50