Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят част от ул.„Брезовска“, двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Брезовска“ се затваря за автомобили в отсечката от площад „Сливница“ (пред гранд-хотел „Пловдив“) до ул. „Оборище“. 

Това се налага заради реконструкцията на ВиК мрежата по Водния проект на Пловдив.

За да се намалят неудобствата за автомобилния трафик, движението по ул. „Васил Левски“ – в участъка от площад „Сливница“ до бул. „България“, ще е двупосочно.  

До края на строително-ремонтните дейности „Синя зона“ няма да работи, допълват от „Организация и контрол на транспорта“. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Завърши ремонтът на каскадата "Белмекен - Сестримо - Момина клисура"

Заместник-министърът на енергетиката Георги Самандов и министрът на околната среда и водите Петър Димитров ще участват в церемонията за завършване на рехабилитацията на ВЕЦ „Сестримо“. С официалното приключване на обновяването на ВЕЦ „Сестримо“, като част от мащабното съоръжение, се отбелязва и финалът на рехабилитацията на цялата каскада..

обновено на 28.05.24 в 07:40

Четвъртокласниците се явяват на изпит по математика

55 хиляди четвъртокласници се явяват на Национално външно оценяване по математика днес. Изпитът ще се проведе в близо 1740 училища в страната.  Ще започне в 10 часа и ще продължи 60 минути. За учуниците със специални образователни потребности са предвидени 30 минути повече – т. е. общо 90 минути.  За полагането на изпита четвъртокласниците трябва..

обновено на 28.05.24 в 07:40
Близо до Равногор

Слънце и дъжд в днешния вторник, в Пловдив до 25°

Днес преди обяд облачността ще е значителна, на места намаляваща до предимно слънчево време . В следобедните часове в много райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици , по-интензивни в планините. Ще духа предимно слаб северен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат..

публикувано на 28.05.24 в 07:39

Буря събори дървета близо до пазарджишката болница

Две дървета паднаха в района на МБАЛ Пазарджик вследствие на разразилата се буря в късния следобед. При инцидента няма пострадали, съобщи говорителя на пазарджишката пожарна Мирослав Стоянов.  Падналите дървета вече са отстранени от екип на пазарджишката пожарна. 

публикувано на 27.05.24 в 20:49

Счупиха с въздушна пушка стъкло на градски автобус в "Тракия"

Пореден случай на стрелба по градски автобус в Пловдив.  Стъкло на автобус № 9 от пловдивския градски транспорт е било счупено след стрелба с въздушна пушка.  Сигналът за инцидента е получен на телефон 112 о коло 18.20 ч., уточняват от полицията.  Автобусът е бил спрял в джоб на улица в ЖК "Тракия", когато по него е стреляно, най-вероятно с..

публикувано на 27.05.24 в 20:06