Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Емил Александров в "Добро утро, ден"

| обновено на 29.10.21 в 17:03

Той е Емил Александров - спортен журналист в Радио Пловдив повече от четири десетилетия. Любим наш колега, приятел, обичан от слушателите и уважаван в спортните среди. 

Той е „Колегата номер едно“ в  радио Пловдив, не само по своя размах, но и като резултат от гласуване сред колегите му и слушателски вот в навечерието на отбелязването на 80-та годишнина на БНР -2015 година. 

Той е репортерът, отразил хиляди спортни събития, но с омагьосано от оперната музика сърце – Емил Александров  гостува в „Добро утро, ден“ в седмицата от 25 октомври със спомените си, с размислите за живата, футбола, вкусната храна, черните котки и шума на вятъра. 


БНР подкасти:

Още от категорията
Доц. д-р Ангел Янков, директор на РЕМ, Пловдив

Варвара, Сава и Никулден бележат началото на зимата

С три поредни стъпки от 4-ти до 6-ти декември – Света Варвара, наричана още Женска Коледа, Света Сава и Никулден, се отправяме по магистралния път на надеждите ни за повече домашен уют и разбиране, повече здраве за децата и домашните животни, радости и истина. Как да разчетем знаците по този път, който ежедневно извървяваме с обичани и близки хора,..

публикувано на 04.12.23 в 10:47

Българското простолюдие обича силовите играчи

"Политиците няма какво да кажат и когато прибягват към метафори, това означава, че не могат да се изразят ясно и точно. Търсят оригиналност, която да пасне  на една част от обществото. Една част от обществото ще разбере  за какво става дума, а другата просто ще мучи. Тя не разбира от метафори, а само от преки внушения и затова често политиците,..

публикувано на 04.12.23 в 10:39

EX ANTE: Парите и щастието

Стартираме втория сезон на подкаста с въпроса “Парите правят ли ни щастливи?” Епизодът е със специалното участие на Иван Бондоков - предприемач, ментор, стратегически бизнес консултант с над 10 години опит в маркетинг и продажби. Ако има връзка между пари и щастие, тя не е линейна според академичните изследвания. От опита на Иван с екипи, водени от..

публикувано на 04.12.23 в 08:00

Добрин Досев в "Добро утро, ден!"

"Добро утро, ден" в компанията на актьора  Добрин Досев. Познаваме го с десетки роли в театъра и киното, но тази седмица, с негово позволение, бяхме зад кулисите на житейските му роли. Научихме за невероятния му късмет да попада на „своите“ хора още от родното си място до Трявна, през младежките години и страхотните приятелства от Стара Загора,..

обновено на 02.12.23 в 08:50

По 60 лв. са живите коледни елхи в Пловдив

Над 20 000  елхи за продажба е заделило Южноцентралното държавно предприятиe – Смолян за предстоящите коледни празници. От тях 1 820 са със запазена коренова система, като малка част от тях - стотина - са предвидени за Пловдив. Останалите над 18 000 дръвчета могат да бъдат отсечени при желание на купувачите. Елхичките са предимно от..

публикувано на 01.12.23 в 16:49