Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Владимир Новков за мотивацията да се движим

Снимка личен архив
Снимка: KrisokPhotography


Днес ви срещаме с един успял човек, за който „движението е живот“!

Владимир Новков е личностен, социален и спортен психолог, както и сертифициран треньор в изграждането на ДНК-базирани режими, към Международната асоциация за спортни науки.

Той е създател на платформата „Синергичен човек“ – онлайн пространство където споделя и помага на хората, като ги мотивира да не спират да се движат.

Владимир Новков гостува в предаването Клуб „Неделя“ на радио Пловдив, а за нас бе изключително удоволствие да поговорим за мотивацията да се движим – и физически, и психически.

Цялото интервю с него е в прикачения звуков файл. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Екипите на Локо за новия сезон

Слушайте мача "Локомотив" - ЦСКА по Радио Пловдив

Днес ще се изиграят последните мачове от първата шестица в Първа лига. От 18:00 часа "Левски" е домакин на "Лудогорец". Половин час по-късно започва двубоят "Черно море" – "Крумовград", а от 20,30 "Локомотив" (Пловдив) приема ЦСКА,. Този двубой може да слушате пряко по Радио Пловдив. И трите мача са вече без значение за крайното класиране, В състава..

обновено на 26.05.24 в 14:17

„Алтер его”: гостува синът на Радой Ралин – Кин Стоянов

Около 24-ти май ще си спомним отново за Радой Ралин. В събота ще излъчим интервю, в което ще „видим” мъдреца на България като сатирик и поет с помощта на сина му Кин Стоянов.  Ще чуем незабравимия глас на Радой и така той ще стане част от разговора ни в студиото. Очаквайте малко известни факти от живота на българския Езоп, както и любопитни..

обновено на 25.05.24 в 16:15
Отборът на

"Марица" с равенство в последния си мач във Втора лига

"Марица" (Пловдив) завърши наравно 1:1 срещу дублиращия тим на Лудогорец в последния си мач във Втора лига. За този двубой на стадион "Марица"  от състава на домакините по различни причини отсъстваха Соломон Джеймс, Ифеани Дейвид, Стефан Попов, Ангел Пеев и Георги Трифонов, както и четиримата играчи, с които клубът вече се раздели. Мартин Газиев пък..

публикувано на 25.05.24 в 10:49
Александър Томаш

Томаш: Все още имам договор с "Локомотив"

Аз все още имам действащ договор с "Локомотив" (Пловдив) и ще продължа да го изпълнявам, докато не бъде прекратен. Това написа в профила си във "Фейсбук" Александър Томаш. Вчера стана ясно, че специалистът няма да води повече "черно-белите" след среща с клубното ръководство. Днес пък той бе свързан с ЦСКА 1948 от нови сезон. " Скъпи Локомотивци,..

публикувано на 24.05.24 в 17:06

Вечер на странните истории в Капана

Днес от 19.30 часа, почитателите на сай-фай, фентъзи и хорър разказите, ще се съберат в Offline Café. Това е съвместна инициатива с онлайн списанието Strangelings, в което актьорите от театрална къща "Шарж" ще четат специално селектирани, от организаторите, разкази. Селекцията включва десет разказа. Това е първото събитие за актьорско..

обновено на 24.05.24 в 14:20