Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Депутатите от "Има такъв народ" се срещат с пловдивчани

| обновено на 15.04.22 в 08:41
Снимка: БГНЕС

От „Има такъв народ“ организират среща тази вечер с граждани и представители на партията в Пловдив. Събитието се прави във връзка с увеличаващите се въпроси на обществото, за ситуацията в и извън страната. Тук ще бъдат народните представители от парламентарната група на "Има такъв народ".

Целта е да бъде предоставена възможност, гражданите да получат отговори на въпросите им, както и да се представят предложения за държавното участие в условията на актуалните кризисни ситуации. Ще бъдат обсъдени всички национални теми, стоящи на дневен ред за България“, пишат от партията.

На въпросите на пловдивчани и граждани от Южен Централен район ще отговарят председателят на парламентарната група Тошко Йорданов, Виктория Василева, заместник-председател на ПГ на ИТН, Ива Митева, бивш председател на Народното събрание, Станислав Балабанов, както и други от народните представители от партията на Слави Трифонов.

 Събитието започва от 18,30 часа в Дома на културата "Борис Христов".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Заловиха молдовски гражданин, превозвал мигранти по "АМ "Тракия"

Районна прокуратура - Пловдив привлече като обвиняем 22-годишен молдовски гражданин за трафик на мигранти. В неделя при проверка на автомобил, взет под наем, са открити деветима  чужденци,  граждани на Сирия, опитващи се да преминат незаконно през страната.  Сред мигрантите са и две момчета на 16 и 17 г.     При опит да бъда спрян  от..

публикувано на 29.03.24 в 17:32

За два часа затвориха АМ "Тракия" заради запален турски ТИР

Движението и в двете посоки на АМ "Тракия" беше спряно за коло два часа заради самозапалил се турски ТИР, превозващ захар към София.   Инцидентът е станал на 70 -ия километър на магистралата. Незабавно са изпратени пожарни от Пазарджик и от Септември, но гасенето е затруднено заради високите температури и въпреки, че камионът е в аварийната лента,..

публикувано на 29.03.24 в 16:57

Тръгва нова линия между Карлово и Калофер от 1 април

Нова автобусна линия по направление Карлово – Калофер – Карлово тръгва от 1 април, съобщи пред Радио Пловдив кметът на Ботевия град Драгомир Боев.  Тя ще вози пътници всеки работен ден от Карлово до Калофер в 11 часа, а връщането от Калофер до Карлово е от 12.10 часа. "Линията е много удобна, защото обичайно калоферци пътуват сутрин в 8.30 ч...

публикувано на 29.03.24 в 13:48

Затварянето на Бетонния мост се отлага за лятото

Бетонният мост ще бъде затворен след 15 юни и трябва да е готов за Коледа . Договореност за това е постигната с ръководството на НКЖИ,  съобщи кметът на Пловдив Костадин Димитров. Идеята е да се работи през летните месеци, когато трафикът е по-малък, заради отпуските. Кукленско шосе пък се очаква да бъде завършено след 45 дни и да поеме трафика..

обновено на 29.03.24 в 13:44

Осигуриха 1,3 млн.лв. за емблематичните културни събития в Пловдив

През 2024 Фондация „Пловдив 2019“ ще инвестира 1 300 000 лв. в големите събития на града.  Управителният съвет на Общинска фондация „Пловдив 2019“ е гласувал увеличение с 300 хиляди лева на бюджета на програма „Фестивали и големи събития“ в Пловдив, като по това перо за тази година се отделят общо 1 милион и 300 хиляди лева. За нея бяха получени..

обновено на 29.03.24 в 13:43