Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Взрив на бойлер срина къща в Брестовица

Взрив на бойлер разруши къща в село Брестовица. Тежкият инцидент стана малко преди полунощ. В момента на експлозията в къщата не е имало хора. Твърди се, че в момента на взрива бойлерът е бил изключен.

Експлозията напълно е унищожила дома на Хари Велов. Съседи на пострадалата фамилия призоваха за помощ при разчистване на отломките и на пострадалото семейство. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Арестуваха Васил от Сопот за убийството на жена му

След кратко разследване,  68-годишният съпруг на откритата в Сопот мъртва жена днес бе арестуван, като заподозрян за нейното убийство.  Работното обвинение към него е за "причиняване на смърт по непредпазливост" - престъпление по чл. 122 ал. 1 от Наказателния кодекс. На 23 септември 2024 г., е бил получен сигнал на тел. 112 за това, че в . Сопот,..

публикувано на 24.09.24 в 19:16

Съгласуват проекта за Бетонен мост с НИНКН заради археологията

Проектът за бетонния мост и модернизацията на жп линията трябва да бъде съгласуван от НКЖИ с  Националния институт за недвижими културно наследство /НИНКН/ заради откритите това лято археологически находки, съобщи за Радио Пловдив археологът Стоилка Игнатова, която ръководеше комисията на Министерството на културата, инспектирала разкопките...

обновено на 24.09.24 в 17:05

Асен Василев и Йордан Иванов водят листите на ПП - ДБ в Пловдив и областта

Съпредседателят на ПП Асен Василев е начело на кандидатите за депутати на ПП- ДБ за Пловдив град . Той беше на същата позиция и на изборите през юни, отново води и листата на коалицията в Хасково. Досегашните депутати Стою Стоев, Катя Панева, Манол Пейков и още лица от общинските съветници на коалицията в Пловдив следват в подребата. Начело..

обновено на 24.09.24 в 17:03

Мечка излезе на пътя Борино - Девин

Мечка излезе на пътя Борино - Девин - за случката съобщи днес във Фейсбук бившият заместник-кмет на община Девин Владимир Солаков и публикува кратко видео от срещата с едрия бозайник. На видеото се вижда как, докато шофира в посока Борино, пред колата по пътното платно тича голяма мечка и след секунди се скрива в гората. Солаков е озаглавил..

публикувано на 24.09.24 в 15:31

Овладяха пожара в завода за хартия край Стамболийски

Овладян е пожарът в завода за хартия и целулоза край Стамболийски, съобщи за Радио Пловдив кметът на общината Петър Неделев. Пожар избухна в завода за хартия в Стамболийски Около 10.30 ч. е получен сигнал, че машина на поточната линия в цеха за производство на хартия се е запалила. Пламъците бързо са овладени с помощта на 12 екипа от..

обновено на 24.09.24 в 15:29