Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Керязов подарява билети на ученици за "Нощта на звездите"

Днес в Спортното училище "Васил Левски" в Пловдив ще гостува Енчо Керязов, който заедно с кмета Здравко Димитров, ще връчи 100 билета подарък на учениците по повод 11-ото издание на спектакъла "Нощ на звездите"

Припомняме, че Енчо Керязов подари на четири пловдивски училища 300 билета за шоуто “Нощ на звездите” в знак на уважение към постиженията на техните ученици. 

Запазени места за звездното шоу в Античния театър на 1-и юни имат Националното училище за музикално и танцово изкуство “Добрин Петков”, Математическата гимназия “Акад. Кирил Попов”, Националната търговска гимназия и Спортното училище.


По публикацията работи: Стоян Терзиев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев обяви с какви екипи ще играе през следващия сезон

Ботев (Пловдив) ще играе с италианския концерн Macron и през следващия сезон. "Жълто-черните" обявиха новината на официалния си сайт: След края на празненствата около спечелването на Купата на България, общо 4-та във витрината на клуба, Macron и Ботев (Пловдив) се радват да обявят подновяването на своето партньорство. Световноизвестният производител..

публикувано на 05.06.24 в 18:01

Марица привлече националка на Германия

Шампионките от Марица (Пловдив) привлякоха първото си ново попълнение за сезон 2024-2025. При маричанки ще играе националката на Германия Ванеса Агбортаби. Волейболистката играе на поста посрещач и има сериозна кариера, а в момента е част от женския национален отбор на Германия в Лигата на нациите. За последно тя е играла през миналия сезон за израелския..

публикувано на 05.06.24 в 17:57
Деница Илиева

Театърът подрежда емоционалните ни парченца

„Театърът е толкова безкрайно очарователен, защото е толкова неочакван. И толкова много приличащ на живота“ Артър Милър Театърът е едно от най-древните изкуства. В основата на драматичното действие стои конфликт, чието решение провокира размисъл.  Деница Илиева създава тези класове с идеята да се превърнат в средство за..

обновено на 05.06.24 в 17:19

Официално: Хебър се раздели с Любослав Пенев

Хебър официално обяви раздялата със своя старши треньор Любослав Пенев. 57-годишният специалист бе начело на клуба през последните 14 месеца, като успя да на два пъти да спаси елитния статут на пазарджиклии. Пенев застана начело на Хебър през март 2023 година, като води тимът в 51 мача, в които постигна 17 победи, направи 8 равенства и претърпя 26..

публикувано на 04.06.24 в 18:02

Оперираха футболист на Локомотив Пловдив

Футболистът на Локомотив Ивайло Иванов претърпя успешна операция от херния, съобщиха от клуба. Интервенцията бе планирана още в хода на сезона, в който халфът изигра 34 мача във всички турнири, в които се отчете с 1 асистенция. Ивайло Иванов ще се възстановява една седмица, като ще е готов за първата тренировка на Локомотив Пловдив, която ще е на 17..

публикувано на 04.06.24 в 18:00