Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Прегръдка за нашите деца" от фондация "За нашите деца"

Фокуси, балонно шоу, викторини и игри за деца и родители организрат от фондация „За нашите деца“ по случай 1 юни. 

В отделни кътове около сцената художници и аниматори ще рисуват заедно с децата. На специална фото будка фотографи ще запечатат усмивки и моменти на цялото семейство по време на празника.

Събитието ще се проведе пред Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина от 11 часа. То е под надслов „Прегръдка за нашите деца“. 

Посланието е отправено към хлапетата, които не знаят какво е прегръдка от мама и татко, както и към тези с увреждания и трудности в развитието, които виждат света по различен

На събитието ще присъства зам.-кметът по екология и здравеопазване Анести Тимчев.

В програма "Точно днес" разговаряме със Стела Александрова, мениджър "Социални и интегрирани услуги" в Комплекса за ранно детско развитие - Пловдив. 

Повече може да чуете от звуковия файл.
Още от категорията
Евелина Славкова

Всички партии са готови за изборите, но са и уморени

В програма "Точно днес" разговор с Евелина Славкова , социолог от агенция "Тренд" за нагласите да отидем на петите извънредни избори, за машинния и за хартиения вот, за коалициите, които ще се изградят.  Евелина Славкова коментира конфликта в Пловдив с поисканата оставка на кмета Здравко Димитров, като припомни, че той датира още от 2022 г., когато..

публикувано на 07.02.23 в 10:21

Напрежението ще спадне след сесията на 9-ти февруари

"За съжаление това, което се случва в Пловдив е много неприятно и лошо за града ни. Това са решения на ПП ГЕРБ и няма как да се бъркаме в тях, можем да ги следим". Това каза общинският съветник Константин Георгиев от „Кауза България“ по повод поисканата от Бойко Борисов оставка на кмета Здравко Димитров. Пред Радио Пловдив Георгиев..

публикувано на 07.02.23 в 09:53

Още 27 спасители доброволци заминават за Турция от Пловдив

От Пловдив тръгва екип за районите, пострадали от опустошителното земетресение в Турция. Нашите спасители пътуват за Газиентеп, на границата със Сирия .  Пред Радио Пловдив Георги Влайков от сдружение "Аварийно Спасяване Пловдив" съобщи, че заминава доста разнообразен екип от 27 човека , в който има лекар, парамедици, хора, изучавали..

обновено на 07.02.23 в 08:29

Пловдив е в режим на оцеляване, проблемите се трупат

За нашите измерения - Пловдив, поисканата и неполучена оставка на кмета Здравко Димитров, за управлението в криза, говорим със заместник-председателя на ОбС Евелин Парасков  от партия "Съюз за Пловдив". Той каза, че в тази битка, която се очертава на националното и местното ръководство с кмета на Пловдив няма да има победители. "Решението на..

публикувано на 07.02.23 в 07:52

Лидерът на ГЕРБ е отговорен за скандалите в Пловдив

Скандалите в ГЕРБ - Пловдив са закъснели от гледна точка на лошата работа на местната власт, на харченето на публични средства и на нарушения на обществени поръчки в предишния мандат, коментира пред Радио Пловдив политологът Димитър Аврамов. Резултатът са нарушения, които   ще се плащат от джоба на пловдивчани и преки загуби за хората, които живеят..

публикувано на 06.02.23 в 16:10