Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

платена публикация
Фамилният празник на "Холдинг КЦМ 2000" АД - цял ден песни, танци и игри

Инж. Румен Цонев, главен изпълнителен директор на Холдинг "КЦМ 2000" АД
Снимка: Радио Пловдив

Цял ден музика, игри и забавления за всяка възраст предложи фамилният празник на "Холдинг КЦМ 2000" АД на станцията в местността Копривките.


В Арт работилниците имаше рисуване върху стъкло и плетене на кукли от царевична шума.

Конна езда, Въжен лифт, музикален пъзел, щафетни игри, татуировки, рисунки върху лице – бяха заниманията за децата.


Семейните игри също бяха атрактивни -  Скачане с чували, Дърпане на въже и  „Бързи, смели, сръчни“.

Гросмайстор Виктория Радева направи шахматен сеанс с тепърва прохождащи в този интелектуален спорт малчугани и благодари на "Холдинг КЦМ 2000" АД за непрестанната им подкрепа.


Главният изпълнителен директор инж. Румен Цонев приветства голямото семейство на "Холдинг КЦМ 2000" АД, което отскоро се увеличи с нови членове.

Вокална група „Роза“ от село Крумово, която празнува своята 20-та годишнина, откри музикалната програма на голямата сцена с букет червени рози, вкусна домашна пита и благодарности към "Холдинг КЦМ 2000" АД.

Купонът се завихри със звездните изпълнения на Дует Ритон, а Оркестър „Пловдив“ поддържаше доброто настроение с народна музика и хорá.

Още от категорията

Вълна от съпричастност към пострадалите от земетресението

Часове след мощното земетресение в Турция десетки българи се организираха и започнаха да събират дарения за хората в пострадалите райони.  Издателят Манол Пейков призова от фейсбук профила си за дарения, като посочи, че в Пловдив те се събират в базата на ИК Жанет 45 на бул. Ал. Стамболийски 9.  Според информацията на Манол Пейков до настоящия..

публикувано на 07.02.23 в 15:57

След развода с ГЕРБ проектите на Зико в ОбС ще бъдат блокирани

Николай Радев - председател на групата общински съветници от Автентична лява БСП в Пловдив, прогнозира, че след разрива между кмета Здравко Димитров и ГЕРБ в следващите месеци местният парламент няма да свърши нищо полезно за града. "Ясно е, че конфронтацията между групата на ГЕРБ и кмета ще бъде толкова силна, че неговите предложения няма да..

публикувано на 07.02.23 в 15:53

В последните 24 часа трусове в Турция има на всеки 5 минути

За шокиращия и смъртоносен за хиляди хора земен трус в Турция и детайли от научна гледна точка търсим професор Николай Милошев от  Националния институт по геофизика, геодезия и картография към БАН.  Емоционалният му коментар е "Нещо страшно, нещо страшно, което не пожелаваме на никого". А като професионалист, той сподели, че подобни трусове могат..

публикувано на 07.02.23 в 15:18
Евелина Славкова

Всички партии са готови за изборите, но са и уморени

В програма "Точно днес" разговор с Евелина Славкова , социолог от агенция "Тренд" за нагласите да отидем на петите извънредни избори, за машинния и за хартиения вот, за коалициите, които ще се изградят.  Евелина Славкова коментира конфликта в Пловдив с поисканата оставка на кмета Здравко Димитров, като припомни, че той датира още от 2022 г., когато..

публикувано на 07.02.23 в 10:21

Напрежението ще спадне след сесията на 9-ти февруари

"За съжаление това, което се случва в Пловдив е много неприятно и лошо за града ни. Това са решения на ПП ГЕРБ и няма как да се бъркаме в тях, можем да ги следим". Това каза общинският съветник Константин Георгиев от „Кауза България“ по повод поисканата от Бойко Борисов оставка на кмета Здравко Димитров. Пред Радио Пловдив Георгиев..

публикувано на 07.02.23 в 09:53