Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Фамилният празник на "Холдинг КЦМ 2000" АД - цял ден песни, танци и игри

Инж. Румен Цонев, главен изпълнителен директор на Холдинг "КЦМ 2000" АД
Снимка: Радио Пловдив

Цял ден музика, игри и забавления за всяка възраст предложи фамилният празник на "Холдинг КЦМ 2000" АД на станцията в местността Копривките.


В Арт работилниците имаше рисуване върху стъкло и плетене на кукли от царевична шума.

Конна езда, Въжен лифт, музикален пъзел, щафетни игри, татуировки, рисунки върху лице – бяха заниманията за децата.


Семейните игри също бяха атрактивни -  Скачане с чували, Дърпане на въже и  „Бързи, смели, сръчни“.

Гросмайстор Виктория Радева направи шахматен сеанс с тепърва прохождащи в този интелектуален спорт малчугани и благодари на "Холдинг КЦМ 2000" АД за непрестанната им подкрепа.


Главният изпълнителен директор инж. Румен Цонев приветства голямото семейство на "Холдинг КЦМ 2000" АД, което отскоро се увеличи с нови членове.

Вокална група „Роза“ от село Крумово, която празнува своята 20-та годишнина, откри музикалната програма на голямата сцена с букет червени рози, вкусна домашна пита и благодарности към "Холдинг КЦМ 2000" АД.

Купонът се завихри със звездните изпълнения на Дует Ритон, а Оркестър „Пловдив“ поддържаше доброто настроение с народна музика и хорá.

Още от категорията

Животът на украинските бежанци две години след войната

Две години от началото на войната в Украйна се навършват на 24 февруари. И тази година датата в Пловдив ще бъде отбелязана с молебен и бдение в катедралния храм „Света Богородица“. Припомням, че градът беше един от първите, който помогна на бежанците от Украйна.   На прага на втората годишнина от началото на войната в Украйна отиваме до бившата..

публикувано на 23.02.24 в 17:03

ПП - ДБ и ГЕРБ си придават тежест преди ротацията

Напрежението сред управляващите и „престрелките“ между партиите по меморандума, предложен от ПП-ДБ, коментира в програма "Ден след ден"  политологът доц. Иван Начев. Според него е съвсем нормално случващото се в момент, в който се очаква ротацията и промените, които  ще се случат след нея, защото става въпрос не само за оценката за министрите, но..

публикувано на 23.02.24 в 16:11

Примирие и преговори са изходът от войната в Украйна

На 24-ти февруари се навършват 2 години от войната на Путин в Украйна. Според дипломата и международен наблюдател Димитър Гърдев тези две години са трагедия и авантюра, платени с много жертви и от двете страни.  20 и няколко процента от територията на Украйна бяха завзети – освен Крим, Донецк  и Луганск, бяха превзети Запорожка и Херсонска област...

публикувано на 23.02.24 в 15:10
Христо Панчугов

Не стана ясна целта на меморандума

"Всъщност очакваше се напрежение. Никой от нас не е смятал, че в управляващата коалиция е постигнато универсално съгласие". Така политологът Христо Панчугов коментира разменените в последните дни реплики между представители на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. "За пореден път наблюдаваме двама участници, уж  в разговори за съвместно управление, чиято основна цел обаче..

публикувано на 23.02.24 в 10:17

Официализирането на брака на ГЕРБ с ДПС не е полезно за никого

На 24 февруари, ще се проведе XI отчетно-изборна конференция на ДПС с 1500 делегати от цялата страна. Тя трябва да постави "ново начало". Ще има ли изненади? Темата коментираме с журналистката Ружа Райчева, политически репортер в OFFNews. "Нещата  за избора на председатели изглеждаха предопределени, но в последно време започнаха да се разклащат...

публикувано на 22.02.24 в 16:28