Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

платена публикация
Фамилният празник на "Холдинг КЦМ 2000" АД - цял ден песни, танци и игри

Инж. Румен Цонев, главен изпълнителен директор на Холдинг "КЦМ 2000" АД
Снимка: Радио Пловдив

Цял ден музика, игри и забавления за всяка възраст предложи фамилният празник на "Холдинг КЦМ 2000" АД на станцията в местността Копривките.


В Арт работилниците имаше рисуване върху стъкло и плетене на кукли от царевична шума.

Конна езда, Въжен лифт, музикален пъзел, щафетни игри, татуировки, рисунки върху лице – бяха заниманията за децата.


Семейните игри също бяха атрактивни -  Скачане с чували, Дърпане на въже и  „Бързи, смели, сръчни“.

Гросмайстор Виктория Радева направи шахматен сеанс с тепърва прохождащи в този интелектуален спорт малчугани и благодари на "Холдинг КЦМ 2000" АД за непрестанната им подкрепа.


Главният изпълнителен директор инж. Румен Цонев приветства голямото семейство на "Холдинг КЦМ 2000" АД, което отскоро се увеличи с нови членове.

Вокална група „Роза“ от село Крумово, която празнува своята 20-та годишнина, откри музикалната програма на голямата сцена с букет червени рози, вкусна домашна пита и благодарности към "Холдинг КЦМ 2000" АД.

Купонът се завихри със звездните изпълнения на Дует Ритон, а Оркестър „Пловдив“ поддържаше доброто настроение с народна музика и хорá.

Още от категорията

Политиците имат нужда от ново човечество, то идва до 10 години

"Всички партии, които са на власт, опитват да направят "нещо добро" и тъкмо да им се получи, все не става и правят големи глупости, които стоят като паметник на наглостта не една година, а десетилетия. И затова говорим от много години насам за просташка култура, образование, бит и накрая - за прости гласоподаватели, на които партиите им били виновни за..

публикувано на 05.08.22 в 11:54

Ако има газова криза, ще има и потребителска

„Ако влезем в газова криза ние ще влезем в една кризисна спирала, която ще доведе до токова криза, но и до потребителска криза. Тогава наистина е твърде възможно животът в страната да се блокира, защото това е логистика, домакинства“. Тази теза защити експерт по национална сигурност и политолог Искрен Иванов в предаването „Точно..

публикувано на 05.08.22 в 10:17

Продължава акцията за спасяване на "Забравеният парк"

Всичко започва преди 5 седмици с едно видео, на Стоян Стоянов, публикувано във Фейсбук. Много неща са свършени, към днешна дата и още много очакват вниманието на доброволците, будни пловдивчани, които се организират чрез фейсбук групата „Да спасим Младежкия хълм в Пловдив“. Чрез тази фейсбук група освен, че може да се свържете с тях, може да..

обновено на 04.08.22 в 16:58

Газ ще има за зимата, но няма да запълним Чирен

Георги Богданов- собственик на консервно предприятие в Първомай, отговори в предаването "Точно днес" на въпроса как работят в разгара на кампанията. " Работим и чакаме някой да ни купи стоката. В момента имаме газ. До 31-ви юли цената беше 2200 лв. на 1000 кубика за нас. Сега коментират за още 60 % от 1-ви август. Според мен има..

публикувано на 04.08.22 в 10:38

Действията ще покажат дали кабинетът "Донев" търси реванш

Дали ще бъде реваншистко служебното правителство на Гълъб Донев, ще съдим по действията му, коментира в предаването "Точно днес" на Радио Пловдив социологът от "Алфа рисърч" Боряна Димитрова .  Според нея знакът, който дава президентът Румен Радев на служебното правителство и с първите му действия, показва много ясни разграничителни линии с кабинета..

публикувано на 04.08.22 в 10:00