Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив се раздели с Венсан Марсел

Венсан Марсел
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Локомотив (Пловдив) разтрогна по взаимно съгласие с Венсан Марсел, съобщиха от клуба.

Футболистът няма да попада в плановете на старши треньора на „черно-белите“ Александър Томаш.

ПФК Локомотив благодари на Венсан Марсел и му пожелава в бъдеще успехи в личен и професионален план.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Динко Хоркаш премина в "Лас Палмас"

Най-добрият вратар в Първа лига през изминалата кампания Динко Хоркаш ще продължи кариерата си в испанската Ла Лига.  Хоркаш подписа договор за следващите четири сезона с Лас Палмас, съобщиха от клуба. 25-годишният хърватин се присъединява към испанския тим със свободен трансфер от Локомотив (Пловдив). За „смърфовете“ записа 21 мача, в 8 от които не..

публикувано на 25.06.24 в 17:44

Хидайет Ханкич беше продаден на руския "Ростов"

Вратарят Хидайет Ханкич беше продаден на руския елитен "Ростов" Босненецът пристигна в "Ботев" (Пловдив) през лятото на 2021 година и изигра 63 официални мача за „жълто-черните“. В 22 от тях той не допусна попадение. С екипа на „канарчетата“ Ханкич вдигна Купата на България през сезон 2023/24, спечели бронзовите медали през 2021/22 и участва в Лигата..

публикувано на 25.06.24 в 17:43

Малките красавици на Пловдив

В поредното издание на предаването Клуб "Неделя" Ви срещнахме с красивите и талантливи финалистки на  провелия се в началото на юни конкурс за "Малка Мис Пловдив и Тийн Мис Пловдив". Събитието бе организирано от Спортен клуб „Ера балет“  и се проведе с любезното съдействие на Община Пловдив. Заместник-кметът – Николай Бухалов, бе от специалните гости..

публикувано на 25.06.24 в 17:25

Танчо Калпаков се раздели със "Спартак" (Пловдив)

Танчо Калпаков вече не е старши-треньор на "Спартак" (Пловдив), само 13 дни след като пое тима. Решението е взего на среща с ръководството на клуба. В същото време "Спартак" започна подготовка за новия сезон в Югоизточна Трета лига.  Отборът ще бъде воден от Димитър Иванов, Иван Площаков, Николай Николов и Стефан Стойчев. 25 футболисти се включиха в..

публикувано на 25.06.24 в 11:32

Мексиканският изследовател д-р Карлос де Леон идва в България

Карлос де Леон е доктор по клинична психология и холистична медицина. Той работи и провежда изследвания, повече от 40 години, в областта на човешкото съзнание, техники за развитие и промяна, духовни учения, енергийни методи и психология. Д-р Де Леон е един от създателите на мексиканската асоциация за психотерапия и трансперсонално развитие...

обновено на 24.06.24 в 17:37