Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хебър и Спартак (Вн) с 0:0 в дерби на дъното

Хебър - Спартак (Вн) 0:0
Снимка: ФК Хебър Пазарджик

Хебър (Пазарджик) и Спартак (Варна) направиха равенство 0:0 в последния мач от 20-ия кръг на Първа лига. За тима на Хебър, който до този момент домакинстваше на Националния стадион "Васил Левски", това бе първи домакински двубой на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, както и първа елитна среща в града от 22 години насам.

За съжаление на местните фенове сблъсъкът между последните два отбора в класирането не предложи особено интересни моменти. Голове така и не паднаха, а в последните 15 минути домакините играха с човек по-малко след втори жълт картон на Ивайло Михайлов. Срещата бе изгледана на живо от техническия директор на БФС Георги Иванов.

По този начин Хебър и Спартак остават на дъното в класирането, като "соколите" са последни с 9 точки, а Хебър е една позиция по-нагоре с актив от 13 точки.

По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
България игра контрола с Иран на стадион

Националите ще играят на стадион "Христо Ботев"

Националният отбор на България ще домакинства на стадион "Христо Ботев" в Пловдив в мачовете си до Нова година, заяви президентът на БФС Георги Иванов. Футболният ни съюз ще се възползва от най-новия изграден стадион у нас, за да посреща противниците.  "Смятам, че едно прекрасно съоръжение е стадион "Христо Ботев" и националният отбор ще изпита..

публикувано на 23.05.24 в 16:47

Голът на Конте е номер 1 във финала за Купата

Голът на Антоан Конте, с който Ботев (Пловдив) поведе на Лудогорец с 1:0 във финала за Купата на България, бе определен за номер 1 в мача. Българската професинална футболна лига пусна допитване сред футболните фенове, които можеха да избират между петте попадения в мача, който пловдивчани спечелиха с 3:2. Антоан Конте засече топката с глава,..

публикувано на 23.05.24 в 16:04

Мохамед Брахими напуска "Ботев"

Мохамед Брахими ще продължи кариерата си в друг клуб след края на сезона, съобщиха от щаба на "Ботев" (Пловдив). За "Ботев" нападателят изигра 44 мача, в които вкара 2 гола и даде 10 асистенции, сред които и една във финала срещу Лудогорец само преди няколко дни. С „жълто-черния“ екип Брахими спечели бронзовите медали в първенството, както и Купата на..

публикувано на 23.05.24 в 12:09

Лудогорец с рутинна победа над Локомотив

Лудогорец победи с убедителното 3:0 Локомотив Пловдив в двубой от 34-ия кръг на efbet Лига. Разградчани вкараха два бързи гола чрез Руан Круз, а в 32-рата минута Квадво Дуа добави един гол.  Преди началото на двубоя футболистите на Локомотив Пловдив направиха шпалир за разградчани.  Макар двубоят да имаше празничен характер, Лудогорец изглеждаше, че..

обновено на 23.05.24 в 10:20

Лъчо Балтанов с последен мач за първия отбор на Ботев

Лъчо Балтанов ще изиграе последния си мач с екипа на Ботев срещу Арда. Ето какво съобщиха от клуба: В предстоящия мач с Арда един от нашите капитани Лъчезар Балтанов ще изиграе последния си мач с първия отбор на Ботев (Пловдив). От следващия сезон Балтанов ще е играещ помощник треньор в дублиращия тим на Ботев. Елате на стадиона в понеделник (27 май),..

публикувано на 22.05.24 в 18:03