Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две машини - в Брацигово и в Септември, са дали дефект при вота

| обновено на 02.04.23 в 12:13

Нормално започнаха изборите в Пазарджик. 

Към момента две машини са дали дефект. Едната е в Брацигово, а другата в Септември. 

В област Пазарджик гласуването се извършва в 368 секции, като 9 от тях са подвижни, а 10 са в лечебни и социални заведения. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Всенародно поклонение събор ще се състои в местността Оборище

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще участва във всенародното поклонение - събор до паметника в историческата местност Оборище от 11:30 часа. Кирова ще произнесе слово и ще положи венец след тържествения молебен водосвет. Всенародното поклонение - събор на местността Оборище ще продължи пред хижа „Оборище“ с народно..

публикувано на 02.05.24 в 07:35

Масови полицейски проверки по време на великденските празници

Засилено полицейско присъствие и масови проверки ще има от днес и в дните до края на седмицата по време на великденските празници в Пловдив. Патрулите ще подпомагат трафика и успоредно с това ще следят за нарушения.  Началникът на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция на МВР гл. инспектор Красимир Нешев, уточни, че в  последния работен ден..

публикувано на 02.05.24 в 07:31

Военнослужещи от Смолян и Асеновград с прояви за 6 май

С редица прояви военнослужещи от страната отбелязват 6 май - Деня на храбростта и Празника на Българската армия. В Смолян на новия център на града от 10.00 ч. военнослужещи от 101-ви алпийски полк ще направят показ на въоръжение, техника и алпийско имущество.  Сред атракциите за студенти, ученици и граждани ще бъде устройването на т.нар...

публикувано на 02.05.24 в 07:27

Главчев отмени решението за частна детска болница "Мама и Аз"

Днес министър-председателят Димитър Главчев разпореди да бъде отменено приетото вчера  решение за създаване на „Многопрофилна болница за активно лечение „Мама и Аз“ в гр. София. Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет.  Ако докладът за отмяна на решението не бъде депозиран днес от министъра на..

публикувано на 01.05.24 в 17:26

Илияна Йотова запали огъня на Майските празници в Първомай

На много места днес ще се спомене името на Първомай, защото празникът е за целия свят, но само един български град носи името на този голям празник. Това каза в словото си вицепрезидентът Илияна Йотова, която участва в тържествата по повод празника на Първомай и откриването на 51-вото издание на Майските културни тържества в града.  Тя призова да..

публикувано на 01.05.24 в 12:55