Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Припаднал мъж наби шофьор на линейка, който му помагал да се свести

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем  и задържа мъж за нанесена телесна повреда на шофьор на линейка от Спешна помощ. Инцидентът е станал вчера, когато екип на Спешна помощ се отзовал на сигнал за припаднал мъж на бул. "Шести септември".

При пристигането си лекарят и шофьорът помогнали на пострадалия да стигне до линейката, като в този момент мъжът се обърнал и ударил в лицето шофьора. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полицейски екипи. На пострадалия е извършен преглед, като той е в добро здравословно състояние.

Побойникът е задържан за срок до 72 часа, като предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за постоянното му оставане в ареста.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Деца боядисват яйца с митрополит Николай

На Велики четвъртък - денят на Тайната вечеря, Пловдивският митрополит Николай ще приеме деца от пловдивските детски градини и училища, в двора на митрополитския храм „Света Марина“.  Заедно те ще боядисат яйцата за Великден.  Децата са подготвили празнична програма с песни, музика, танци и рецитал.  В Белащица и Браниполе също са организирани..

обновено на 02.05.24 в 09:02

В Бачковския манастир багрят 2024 червени яйца

2024 яйца ще боядисат тази година монасите в Бачковския манастир на Велики четвъртък. Така те ще спазят християнската традиция, според която на този ден се боядисват яйцата – символ на Христовото Възкресение.  Велики четвъртък е денят, в който домакините боядисват яйцата, тъй като на Разпети петък не се вършат домашни и други, отвличащи го от духа..

публикувано на 02.05.24 в 08:47

Всенародно поклонение събор ще се състои в местността Оборище

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще участва във всенародното поклонение - събор до паметника в историческата местност Оборище от 11:30 часа. Кирова ще произнесе слово и ще положи венец след тържествения молебен водосвет. Всенародното поклонение - събор на местността Оборище ще продължи пред хижа „Оборище“ с народно..

публикувано на 02.05.24 в 07:35

Масови полицейски проверки по време на великденските празници

Засилено полицейско присъствие и масови проверки ще има от днес и в дните до края на седмицата по време на великденските празници в Пловдив. Патрулите ще подпомагат трафика и успоредно с това ще следят за нарушения.  Началникът на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция на МВР гл. инспектор Красимир Нешев, уточни, че в  последния работен ден..

публикувано на 02.05.24 в 07:31

Военнослужещи от Смолян и Асеновград с прояви за 6 май

С редица прояви военнослужещи от страната отбелязват 6 май - Деня на храбростта и Празника на Българската армия. В Смолян на новия център на града от 10.00 ч. военнослужещи от 101-ви алпийски полк ще направят показ на въоръжение, техника и алпийско имущество.  Сред атракциите за студенти, ученици и граждани ще бъде устройването на т.нар...

публикувано на 02.05.24 в 07:27