Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ е днес в Пловдив

| обновено на 07.08.23 в 08:43

Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ организира среща по програма „Сърдечни приятелки“ в Културен център ТРАКАРТ в подлез „Археологически“ в  Пловдив.  Събитието е в подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата от Пловдив и областта. 

В рамките на модула „Живот с рак на гърдата“ специалистите и психолозите на фондацията ще представят всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, гинекологията и кинезитерапията. 

Желаещите да присъстват на срещата ще могат да получат практически съвети и да зададат своите въпроси на специалистите на „Една от 8“, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани и специално бельо, както и да заявят потребност от първична протеза. Инициативата се осъществява с подкрепата на община Пловдив.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Христос Возкресе! Православният свят посрещна Празника на Празниците

Православният свят посрещна Празника на празниците - Възкресение Христово . В храмовете из цялата страната беше извършено тържественото пасхално богослужение. В столицата в патриаршеската катедрала "Свети Александър Невски" то беше оглавено от Врачанския митрополит Григорий, който е наместник - председател на Светия Синод, след кончината на..

публикувано на 05.05.24 в 08:07

Великденски детски празник в Карлово

Великденски празник за децата организира Община Карлово на площад „20-ти юли“ в града. За децата бе организирано познавателно боядисване на великденски яйца. Показано бе и плъстене на вълна-стара и традиционна българска занаятчийска техника. В детския празник участваха представители на сдружение „Любен Каравелов“ от с. Каравелово, както и..

публикувано на 04.05.24 в 15:47

Днес е Велика събота

Велика събота в православната традиция е Денят на очакването, в който скръбта се превръща в радост. Тази сутрин е и последната служба от Великия пост.  Празничното пасхално богослужение в столичния катедрален храм "Свети Александър Невски" ще бъде оглавено от наместник-председателя - врачанския митрополит Григорий. За втори път в най-новата ни..

обновено на 04.05.24 в 15:45

Последен ден за промени в състава на регистрираните коалиции

Партиите и коалициите могат да подават заявление в Централната избирателна комисия за извършване на промени в състава или в наименованието на регистрирана коалиция до 17:00 ч. днес. Това се посочва в хронограмата на ЦИК за изборите за членове на Европейския парламент от България и за народни представители на 9 юни. На  брифинг на 30 април..

обновено на 04.05.24 в 15:44

И Перущица влезе във Фонда за развитие на Летище Пловдив

Община Перущица е най-новият член на Фонда за развитие на Летище Пловдив. Това решение беше взето с пълно мнозинство от всички общински съветници. С присъединяването на община Перущица, общините, които членуват във Фонда, стават 12, което е най-доброто постижение от създаването му. Във фонда членуват и хотелиерски и туристически компании.

обновено на 04.05.24 в 15:44