Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Допълнителни мерки за сигурност за мача на "Ботев"

| обновено на 20.08.23 в 10:35

Полицията в Пловдив със засилени мерки за охрана на обществения ред и организация на движението във връзка с предстоящата футболна среща между „Ботев“-Пловдив и отбора на Крумовград. 

Мачът започва в 19 ч. на стадион „Христо Ботев“. Униформените ще следят за хулигански прояви и нарушения в зоната на спортното съоръжение и на територията на целия град. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17 ч. Поведението на публиката ще бъде заснето с видеокамери и дрон, като при нарушение на закона, установените от записа лица ще понесат отговорността си по закон. 

Въвежда се и временно ограничение на движението по ул. „Варшава“, която ще остане затворена за автомобили в интервала от 17 ч. до 22 ч.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Съветниците гласуват увеличени наеми на общинските имоти

Общинският съвет на Пловдив ще гласува на днешната си сесия предложението на кмета Костадин Димитров за увеличение на наемите за ползване на общинските имоти - магазини, павилиони,  производствени и складови помещения, сгради, общински терени и на земеделска земя.  Заложено е и двойно поскъпване на наемите за пазарите. Основният мотив на..

обновено на 26.09.24 в 06:53

Тръгва движението по новия мост над Марица между Първомай и Градина

Следобед се отваря за движение моста над река Марица на пътя Плодовитово – Асеновград в участъка между Първомай и село Градина. Съоръжението свързва двете селища и осигурява пряка връзка с магистралите "Тракия" и "Марица" Преди месец дейностите по строителството на новия мост бяха удължени до декември. Те бяха спрени от март до средата на юни, за..

публикувано на 26.09.24 в 06:53

Шофьор блъсна жена с две деца в количка, пресичала улицата неправилно

Кола блъсна жена с две деца в количка, тя и едното от тях  са в болница.  Инцидентът е станал  на  бул. "Руски“ в Пловдив в ранния следобед,  в отсечката  между Централна гара в посока Бунарджика.  Там  електромобил, тип джип "Хюндай“ не успял да спре навреме и ударил неправилно пресичащата пътното платно 48-годишна пешеходка. Тя е бутала..

обновено на 25.09.24 в 16:58

Археологията няма да попречи Бетонният мост да е готов до Коледа

Срокът за изграждането на новия Бетонен мост в Пловдив няма да бъде променен, заради изискването проектът за съоръжението и за модернизация на жп линията да бъде съглусван от НКЖИ с Националния институт за недвижимо културно наследство във връзка с откритите това лято археологически находки. Това заяви в интервю за Радио Пловдив Емил Манчев,..

обновено на 25.09.24 в 13:45

Откриха 78-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив

"Това издание на Международния технически панаир е посветено на секторите от индустрията, които стават всички по-важни за икономиката - енергетика, дигитални технологии, строителство, както и индустрии, свързани с развитието на кръговата икономика". Това каза при откриването на изложението в Пловдив заместник-министърът на икономиката Давид Сукалински...

публикувано на 25.09.24 в 13:43