Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лудогорец е съперникът на Локо за Купата на България

Лудогорец ще бъде съперник на Локомотив (Пловдив) в 1/8-финалите на турнира за Купата на България.

Носителите на трофея победиха с 4:0 Балкан в Ботевград в 1/16-финалите и ще приемат "черно-белите" в следващия етап от надпреватата.

Двубоят ще бъде на 06.12 (сряда) от 17:30 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. Крайният изход се решава в една среща.

Тази събота от 12:30 часа "черно-белите" гостуват на Ботев (Враца) в среща от 18 кръг на Първа лига. Мачът на стадион “Христо Ботев” ще бъде ръководен от Васил Минев.

Билетите за феновете на “черно-белите” ще са на цена от 10 лева. Касата пред сектора за гости ще работи в деня на мача, като ще отвори в 11:30 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

„Алтер его” - Шекспир не е девствена, комар и усмивки

„Шекспир не е девствена“ е новата книга на сатирика Сергей Трайков, който е редактор във вестник „Стършел“. Ще представим този еротичен роман, в който сатиричните прийоми са като рецепта от висшата кулинария!  В студиото ще прелети и един литературен комар - той ще възкръсне от актуалния сборник с разкази на поета, прозаика и драматурга..

публикувано на 07.06.24 в 09:59

Тунчев се завърна начело на "Арда"

Александър Тунчев подписа договор за две години и застава начело на "Арда" (Кърджали). Това стана на среща със спортния директор на клуба Ивайло Петков. Така Тунчев се завръща на "Арена Арда". Негов помощник ще бъде Веселин Минев, а в щаба му остават досегашните Антон Дончев (кондиционен) и Тодор Попов (треньор на вратарите). За Александър Тунчев..

публикувано на 07.06.24 в 09:44

Започна гласуване за Гол на сезона на "Ботев"

"Ботев" (Пловдив) стартира гласуване за Гол на сезона. Феновете могат да избират от 10 от най-добрите и важни попадения, които са отбелязали техните любимци. Отминарата кампания 2023/24 оостави ярка следа в историята на "Ботев" (Пловдив). Тя ще се запомни не само със спечелената Купа на България, завръщането на стадион „Христо Ботев“, но и с редица..

публикувано на 06.06.24 в 14:27

Ботев обяви с какви екипи ще играе през следващия сезон

Ботев (Пловдив) ще играе с италианския концерн Macron и през следващия сезон. "Жълто-черните" обявиха новината на официалния си сайт: След края на празненствата около спечелването на Купата на България, общо 4-та във витрината на клуба, Macron и Ботев (Пловдив) се радват да обявят подновяването на своето партньорство. Световноизвестният производител..

публикувано на 05.06.24 в 18:01

Марица привлече националка на Германия

Шампионките от Марица (Пловдив) привлякоха първото си ново попълнение за сезон 2024-2025. При маричанки ще играе националката на Германия Ванеса Агбортаби. Волейболистката играе на поста посрещач и има сериозна кариера, а в момента е част от женския национален отбор на Германия в Лигата на нациите. За последно тя е играла през миналия сезон за израелския..

публикувано на 05.06.24 в 17:57