Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо аут от купата след 0:4 като гост на Лудогорец

Хорхе Сегура с червен картон в 57-ата минута
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Локомотив (Пловдив) загуби от Лудогорец с 0:4 и отпадна на 1/8-финалите на турнира за Купата на България. Двубоят се игра на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Домакините откриха резултата в 11-ата минута чрез Кайо Видал. В 21-ата минута Евандро шутира от дистанция, топката рикошира и попадна в ръцете на стража на домакините.

В 57-ата минута Хорхе Сегура получи втори жълт и респективно червен картон, който остави „черно-белите“ с 10 души на терена. В 75-ата минута домакините стигнаха до втори гол. Гонсалвеш подаде към Джонатан, който се разписа за 2:0. В 79-ата минута Ангел Лясков центрира за Петър Андреев, който засече с глава, но Дамян Христов улови. В 84-ата минута „орлите“ отбелязаха 3:0 чрез Руан Крус, а в добавеното време на срещата Тисера оформи крайното 4:0.

Последната официална среща за тази календарна година на Локомотив е в понеделник (11.12). „Черно-белите“ приемат Пирин (Благоевград) от 15:00 часа на „Лаута“.

Днес се играят още два осминафинала. От 14:30 часа ЦСКА 1948 посреща Берое на стадиона в Бистрица, а Ботев (Пловдив) гостува на Етър на стадион „Ивайло“ от 17:30.

По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Започна гласуване за Гол на сезона на "Ботев"

"Ботев" (Пловдив) стартира гласуване за Гол на сезона. Феновете могат да избират от 10 от най-добрите и важни попадения, които са отбелязали техните любимци. Отминарата кампания 2023/24 оостави ярка следа в историята на "Ботев" (Пловдив). Тя ще се запомни не само със спечелената Купа на България, завръщането на стадион „Христо Ботев“, но и с редица..

публикувано на 06.06.24 в 14:27

Ботев обяви с какви екипи ще играе през следващия сезон

Ботев (Пловдив) ще играе с италианския концерн Macron и през следващия сезон. "Жълто-черните" обявиха новината на официалния си сайт: След края на празненствата около спечелването на Купата на България, общо 4-та във витрината на клуба, Macron и Ботев (Пловдив) се радват да обявят подновяването на своето партньорство. Световноизвестният производител..

публикувано на 05.06.24 в 18:01

Марица привлече националка на Германия

Шампионките от Марица (Пловдив) привлякоха първото си ново попълнение за сезон 2024-2025. При маричанки ще играе националката на Германия Ванеса Агбортаби. Волейболистката играе на поста посрещач и има сериозна кариера, а в момента е част от женския национален отбор на Германия в Лигата на нациите. За последно тя е играла през миналия сезон за израелския..

публикувано на 05.06.24 в 17:57
Деница Илиева

Театърът подрежда емоционалните ни парченца

„Театърът е толкова безкрайно очарователен, защото е толкова неочакван. И толкова много приличащ на живота“ Артър Милър Театърът е едно от най-древните изкуства. В основата на драматичното действие стои конфликт, чието решение провокира размисъл.  Деница Илиева създава тези класове с идеята да се превърнат в средство за..

обновено на 05.06.24 в 17:19

Официално: Хебър се раздели с Любослав Пенев

Хебър официално обяви раздялата със своя старши треньор Любослав Пенев. 57-годишният специалист бе начело на клуба през последните 14 месеца, като успя да на два пъти да спаси елитния статут на пазарджиклии. Пенев застана начело на Хебър през март 2023 година, като води тимът в 51 мача, в които постигна 17 победи, направи 8 равенства и претърпя 26..

публикувано на 04.06.24 в 18:02