Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

15 професионалисти в Гражданския съвет за "Колежа"

Така по проект трябва да изглежда "Колежа"
Снимка: Сдружение ПФК Ботев

Гражданският съвет по строителството на стадион „Христо Ботев“ поднови дейността си с обновен състав, съобщиха от Сдружение ПФК Ботев. Те ще следят за правилното изразходване на новоотпуснатите 33 млн. лева и за качественото изпълнение на СМР

В своето официално изявление от Сдружението припомниха за " пълния провал на предишното управление на Община Пловдив по отношение разходването на обществен ресурс, контрола върху качеството на извършените СМР и спазването на заложените срокове на изпълнение на обществената поръчка за строителството на стадиона.

 Експертната група ще работи напълно на доброволчески принцип и при пълна прозрачност и ще предоставя редовно информация на обществеността.

Ето и състава на Гражданския съвет: инж. Атанас Стафунски, инж. Борис Гиздаков, председател на УС на Сдружение ПФК Ботев, Валери Станков, журналист,  Димитър Минев, филолог, директор на Народна библиотека „Иван Вазов“, Живко Стамболиев, икономист, член на УС на „Бригада Тракия“, инж. Иван Стаев, мениджър инвестиционни проекти, член на КИИП, секция КСС; „Центрум Крю“, инж. Иван Шопов, „Лудата Банда“, адв. Мария Аргилашка; член на УС на КПБП,, Михаил Манолов, председател на УС на КПБП, „Центрум Крю“, проф. д-р Надя Чернева, ръководител на катедра „Руска филология“ към ПУ „Паисий Хилендарски“, ас. инж. Петър Костов, УАСГ-София, член на КИИП, ППП Секция ТСТС, инж. Рангел Мутафчийски, член на УС на Сдружение ПФК Ботев, Рашко Стоянов, главен юрисконсулт в дирекция „ОДОП“ към ЦУ на НАП, Стефан Папаризов, Управител на „СП Дизайн“ ЕООД, адв. Тихомир Стойчев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Лудогорец" е шампион за 13-ти пореден път

"Лудогорец" стана шампион на България за 13-ти пореден път, след като победи ЦСКА с 3:1 у дома в дербито от 32-ия кръг на Първа лига. "Лудогорец", който имаше нужда от една точка на "Хювефарма Арена", за да си подпечата титлата, започна ударно и поведе още във втората минута, когато Квадво Дуа получи топката в наказателното поле от Бърнард Текпетей и..

публикувано на 12.05.24 в 12:48
Уме Емануел

"Арда" обърна "Ботев" с 2:1 за седмото място

"Арда" (Кърджали) увеличи шансовете си да играе бараж за участие в евротурнирите, след като победи "Ботев" (Пловдив) с 2:1 у дома в мач от третия плейофен кръг на Първа лига. В Кърджали "канарчетата" поведоха в резултата в 32-та минута чрез Уме Емануел, но резервата Борис Тютюков изравни за домакините в 64-та минута. Развръзката в двубоя дойде пет..

публикувано на 11.05.24 в 17:47

„Алтер его” – за езика на жълтите медии

Драги приятели, да ви кажа честно, дойде ни до двойната гуша от „новините“ в жълтите медии – така наречените „фейк нюз“. Ако слушате нашия радио-пърформанс, ще ви въведем в редакцията на един булеварден вестник, за да разберете как се злоупотребява с българския езика като се пишат абсурдни заглавия за първа страница. Ще има и сензационни „информации“,..

обновено на 11.05.24 в 16:18

"Локомотив" подписа с Мартин Хайдаров

Локомотив (Пловдив) подписа договор с Мартин Хайдаров. Полузащитникът, който се състезава за втория отбор на “черно-белите”, е с контракт за три години. Мартин Хайдаров е роден на 22.01.2003 г. в Пловдив. Юноша е на Левски и ЦСКА 1948.  Състезавал се е за първия и за дублиращия отбор на ЦСКА 1948, а в последните десет месеца е част от втория тим на..

публикувано на 11.05.24 в 16:07

Крумовград разби европейските амбиции на Локомотив

Крумовград победи Локомотив(Пловдив) като домакин  с 4:1 и затвърди подема си при Станослав Генчев. Тимът действаше много ефективно и отказа смърфовете още през първата част, когато поведе с 3:0. Първият удар посока една от двете врати отправи Оливер Кандем В 4-тата минута. Футболистът на Локо Пд се възползва от оставането му пространство и пробва..

публикувано на 10.05.24 в 21:16