Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стара Загора отново ще е домакин на БАТА АГРО от 13 до 17 май

163 фирми вече са заявили участие върху повече от 33 хиляди кв.м. изложбена площ.

Шестнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май 2024 година на летище "Стара Загора". То се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника и традиционно ще представи най-новото от техниката и технологиите в агро сектора, както и продукти и услуги за земеделието.

163 фирми вече са регистрирани за участие върху повече от 33 000 кв.м. нетна изложбена площ. Сред тях са най-големите вносители на земеделска техника, представящи световноизвестните брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, резервни части, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други.

Регистрациите за изложители продължават, като само до края на февруари те ползват отстъпка в размер на 20%. А за фирмите, които участват за първи път във форума, са валидни отстъпки до 40%.

БАТА АГРО се провежда на открито и за поредна година ще организира демонстрации със земеделска техника и технологии. Така земеделските производители могат да направят тест драйв и да видят операциите на машините в реални, полеви условия.

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – предварително в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като само в последния ден, 17 май, е до 14:00 часа.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти, като при последното, петнадесето издание на изложението участваха 209 фирми върху 35 700 кв.м. нетна изложбена площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 15 500 души.

Разгледайте БАТА АГРО 2023 от въздуха и се разходете по алеите за посетители чрез нашата виртуална разходка: https://bata-agro.com/bataagro360/bataagro2023/




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

17 афтършока до обяд са усетени в Пловдивско и те ще продължат месеци

17 вторични труса са регистрирани след основното земетресение снощи от 4,3 по Рихтер, като най-силният вторичен трус от 2,8 по Рихтер бе регистриран в 11:29 часа. Афтършоковете ще продължат и в следващите дни, обясни доц. Пламена Райкова - Цанкова, ръководител на департамент "Сеизмология" към НИГГГ при БАН. Голяма част от тях не са били..

обновено на 18.06.24 в 14:26

Социолози и граждани дискутират "Консервативно и/или либерално"

Дискусионен клуб за консервативни дебати гостува в Пловдив и организира среща със социолозите Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и Първан Симеонов.    Дискусията е на тема ,,Консервативно и/или либерално” и ще се състои в Регионалния исторически музей. Дискусионен клуб за консервативни дебати е създаден през 2022 година в Стара Загора..

обновено на 18.06.24 в 11:21
Мария Пиргова

Каквото и да е правителството, то ще бъде нелегитимно

Въпросът е не дали ще има правителство, а на кого ще бъде това правителство? И дали гражданите ще имат някаква връзка с него. Това заяви в предаването „Точно днес“ на Радио Пловдив професор Мария Пиргова. Според нея има и още един въпрос, свързан с това дали властта ще бъде произведена от изборите или те не са произвели реалната власт в..

публикувано на 18.06.24 в 10:12

Предлагат по-високи цени на такситата в Пловдив и повече коли

Предложение за увеличение на цената на таксиметровите услуги и увеличение на таксиметровите автомобили, които ще работят на територията на община Пловдив предлага кмета Костадин Димитров за гласуване на сесията на ОбС този четвъртък. Предложението е на база подписка от Асоциацията на таксиметровите водачи, в която са защитени минималните и..

обновено на 18.06.24 в 07:41
Даниел Смилов

Очаква се кабинет между ГЕРБ и ДПС с подкрепата на ИТН

Какво можем да очакваме от започналите днес разговори за кабинет? По темата в програма "Ден след ден" - разговор с политолога доц. Даниел Смилов , програмен директор на Центъра за либерални стратегии. Доц. Смилов посочи в анализа си, че очаква управление на ГЕРБ с ДПС, защото те имат желание да направят кабинет.  "Едва ли са необходими такива..

обновено на 17.06.24 в 16:31